A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



CYEB Energiakereskedő Kft. m

Projekt adatok

Cím: 2000 Szentendre Szmolnica stny. 6
Dolgozók száma: -
Átadás éve: 2015 Q2
Méret: -

Képek

CYEB - Nagytárgyaló CYEB - Nagytárgyaló egyedi asztallal Érintőkijelzős vezérlés CYEB - Nagytárgyaló Egyedi asztali csatlakozó Egyedi asztali csatlakozó  tárgyalótermi asztal rejtett kábeles kialakítása Világítástechnikai megoldás

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Streamnet Zrt.

Leírás

CYEB



 



Az energiakereskedő cég meglévő irodaházába további területek bérlésével irodatér-bővítés mellett döntött. A projekt fő fókusza egy reprezentatív, exkluzív vezetői tárgyaló volt, mely mind belsőépítészeti, mind technológiai szempontból a legmodernebb trendeket képviseli.



Megoldás:




  • A külső-kulcsrakész állapotú irodatérben szabad kezet kaptunk, beleértve az építészeti megoldásokat. Egyedi, 12 fős tárgyalóasztal, kavicságyas medencével, benne süllyesztett asztali csatlakozókkal, érintőképernyős teremvezérléssel, beépített eszköztárolóval.

  • Az ívelt frontfalat felülvilágított akusztikai burkolattal és írható whiteboard üvegfelültettel láttuk el. A frontfal egyedi tervezésű, erősített gipszkarton fal, míg az irodatér felől egy profilnélküli üvegfalra esett a választás, olajcsillapítású üvegajtóval.

  • A frontfal központjában egy 85”-es (216cm) 4K-s, professzionális, érintőképernyős megjelenítő kapott helyet. A kijelzőn megjelenhet bármelyik asztali csatlakozóból vetített kép, videokonferencia kép, beépített PC képe, vagy akár 4 különböző forrás is egyidejűleg.

  • Az asztal íveit követő süllyesztett álmennyezetbe szereltük a hangosítást, a rejtett-, hangulat- illetve közvetlen világítást, melyek a központi érintőképernyős vezérlésen keresztül szintén irányíthatóak.

  • A csillaglábas tárgyalótermi székek egyedi kárpitozása tökéletesen harmonizál a CYEB színvilágával, ezzel is egységes képet mutat a tárgyaló a cég arculatával.