A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


PwC Magyarország

Projekt adatok

Cím: 1055 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 78,
Dolgozók száma: -
Átadás éve: 2014 Q4
Méret: -

Képek

PWC Tárgyaló PWC Tárgyaló PWC Tárgyaló Egyedi tárgyalótermi asztal PWC Tárgyaló PWC - Nagytárgyaló monitorkiemelő rendszerrel PWC - Nagytárgyaló monitorkiemelő rendszerrel PWC - Nagytárgyaló monitorkiemelő rendszerrel Világítástechnikai megoldás PWC - Nagytárgyaló monitorkiemelő rendszerrel Preset gombok a videokonferenciához tárgyalótermi asztal rejtett kábeles kialakítása tárgyalótermi asztal rejtett kábeles kialakítása Érintőkijelzős vezérlés PWC - Nagytárgyaló monitorkiemelő rendszerrel Érintőkijelzős vezérlés Videofal megoldás

Kapcsolodó szolgáltatók

Leírás

PWC Az új iroda megtervezése, kialakítása során fontos szempont volt, hogy a vállalat dolgozóinak szánt terek mellett, egy ettől elkülönített, akár nagy létszámú konferenciák, tréningek, oktatások tartására is alkalmas helyszínt hozzunk létre. Természetesen a funkcionalitás mellett rendkívül fontos szempont volt, hogy az irodatér exkluzivitása összhangban legyen irodaházzal. Megoldás: Konferencia központ:
 • Az irodaház földszinti részén egy konferencia központot alakítottunk ki, mely nagy alapterületű, igény esetén mobilfalakkal elválasztható előadótermekből áll.

 • A kiépített audió-, és vizuáltechnikai megoldások megtervezésénél alapvető elvárás volt, hogy a technológia bármely felhasználási mód esetén üzembiztosan és kimondottan magas minőségben működjön.

 • A megjelenítésért nagy fényerejű installációs projektorok felelnek, melyek álmennyezetbe süllyesztett elektromos működtetésű vásznakra vetítetnek.

 • A kiváló hangzást egy álmennyezeti hangszóró rendszerrel értük el, melyhez vezeték nélküli mikrofonok és a nagy távolságok miatt egy mikrofon antenna rendszer is kapcsolódik. A teremrészekben mind szétválasztott (behúzott mobilfalas), mind összenyitott verzióban kiválóan működnek a telepített megoldások.

 • A rendszer irányítása érintőképernyős vezérlőpanelekről működik, melyről egy egyszerű grafikus felületen a felhasználók könnyedén ki tudják választani a kívánt funkciót.

 • Az üzembiztonságot fokozza a termekben alkalmazott professzionális jeldisztribúciós megoldás is.Vezetői tárgyaló:
 • Az új irodában kialakítottunk egy exkluzív vezetői tárgyalót is, mely esetében egy falra szerelt nagyméretű professzionális kijelzőt alkalmaztunk megjelenítési célokra.

 • A terem nagy méretei miatt és annak érdekében, hogy a távoli pozíciókban helyet foglaló résztvevők is jól lássák a prezentációt, vagy a videokonferencia tartalmakat, szükség volt kiegészítő kijelzők használatára. A PWC tárgyalójában ezt a feladatot egy speciális, üvegbetétes konferenciaasztal telepítésével valósítottuk meg, ahol az asztal testébe 22”-os monitorokat telepítettünk, melyek a rendszer bekapcsolása esetén egy elektromos motor segítségével emelkednek ki. A rendszer kikapcsolásával a monitorok visszasüllyednek az asztalba.

 • Az asztal peremébe integrált kameravezérlő rendszer segítségével a videokonferencia rendszer kamerája egy gombnyomással bármely résztvevőre képes zoom-olni.

 • Az üvegbetétes asztalba egyedi csatlakozó felületeket telepítettünk, melyekből a szükséges csatlakozó kábelek kihúzhatóak és visszaereszthetők.

 • A csatlakozók mellett kábelmentes prezentációs lehetőség is van a teremben, illetve lehetőség van egyszerre több prezentáció megjelenítésére a kijelzőkön (osztott képernyőn).

 • A konferenciatermekhez hasonlóan itt is egy professzionális álmennyezeti hangosítást építettünk ki, valamint egy érintőképernyős teremvezérlő segítségével lehet működésbe hozni a rendszert.Egyéb területek:
 • A konferencia szekción és a board room-on kívül további 22 darab kis és közepes tárgyaló került kialakításra, melyeket nagyméretű professzionális kijelzővel, asztali csatlakozókkal és egyszerűbb vezérléssel láttunk el.

 • A közösségi terekre egy információs kijelző rendszert telepítettünk.

 • A recepciónál egy videófal fogadja a vendégeket.