A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Verba Technologies

Projekt adatok

Cím: 1117 Budapest Fehérvári út 50-52.
Dolgozók száma: 14
Átadás éve: 2013Q1
Méret: 155 m²

Képek

Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Archimon Építészeti és Belsőépítészeti Kft.

Leírás


A Verba Techologies eredetileg magyar alapítású, mára már nemzetközi hírnevet szerző szoftvercég. 13 évvel ezelőtt egyetemi diákok körében született gondolat köré épült fel a cég, mely mára olyan nagy sikernek örvend, hogy 45 országban használják telefonbeszélgetés-rögzítő rendszereiket. A fiatal programozókból álló csapat sikerei elengedhetetlenné tették a bővülést, melynek színhelyéül a CE LAND által vagyonkezelt, a Volksbank Real Estate Services által tulajdonolt Dexagon Irodaházat választották.



A Verba alapítóinak elgondolása alapján az új irodaterület kialakítása során a legfontosabb az volt, hogy olyan iroda szülessen, ami érdekes és ahova jó érzés bemenni. Mindezek mellett elengedhetetlen volt számukra egy olyan színvonalas terület kialakítása, mely a külföldi ügyfelek elvárásainak is megfelel. A világos, átlátható és funkcionális környezet megálmodásában a Verba vezetői mellett Apró Tamás építész, az Archimon Építész Iroda ügyvezetője segített. Az egységes vizuális tér megőrzése volt a legfőbb cél, melyben a üvegfalakkal mégis jól sikerült szeparálni a különböző funkciókat. A professzionalizmust az egyszerű terek, letisztult, de mégis erőteljes színek, anyagok és textúrák használatával tükrözik vissza, míg az egyéni hangulatot és arculatot az iroda hátsó falán megjelenő hatalmas graffitinek köszönhetik, melynek megálmodója és kivitelezője Agárdi Fanni volt.



Verba Technologies egy igazi „start-up” sikertörténet, melynek egyik legfontosabb alapkövét a praktikusan egyszerű, de mégis elegáns irodatér adja, mely funkcionalitásában nem csak a munkához szükséges teret biztosítja, de a kreativitás kibontakozására és a kikapcsolódásra is alkalmat nyújt. Ennek leginkább szembetűnő jele a sikeres növekedés, melynek köszönhetően a lassan egy éve beköltözött cég alapítói, már most az irodaterület bővítésén törik a fejüket.



***



Verba Technologies, originally founded in Hungary, is now an internationally recognized software company. It was built around an idea born within the circle of University students 13 years ago, which achieved such great a success by now its systems are used in more than 45 countries. The success of this team of young programmers made growth necessary and they chose the Dexagon Office Building as their new Budapest office, administered by CE LAND and owned by Volksbank Real Estate.



Based on the vision of the founders of Verba, the most important aspect in establishing the new office was the idea of an office that is interesting and enjoyable. It was also indispensable for them to create a place of high standards that meet the expectations of foreign customers too. The leaders of Verba were helped in creating the bright, transparent and functional environment by Tamas Apro architect and Managing Director of Archimon Epitesz Iroda (Archimon Architecture Agency). The main goal was the preservation of the integrated visual space, where the different functions were well separated by the glass walls. The professional aspect is mirrored by simple spaces, clear but powerful colors, materials and textures, while the unique atmosphere and image is given by the huge graffiti on the back wall of the office, envisioned and created by Fanni Agardi.



Verba Technologies is a real ‘start-up’ success story, the most important basis of which is given by the practically simple but elegant office area that provides by its functionality not only the space necessary for work, but also offers a place for creativity and recreation. The most outstanding sign of this is the successful growth, due to which the founders of the Company, moved in for nearly a year now, are already considering extending the office area.