A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



PlanAir iroda

Projekt adatok

Cím: Budapest 13. kerület Váci út 92.
Dolgozók száma: 12
Átadás éve: -
Méret: 230 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Kinnarps Hungary Kft.

Tervező iroda:

Kinnarps Hungary Kft.

Leírás

A Kinnarps alapfilozófiája az emberközpontúság, valamint a környezet és az egyén folyamatos megújulásának támogatása. Mindezt nemcsak Ügyfeleink felé hirdetjük, hanem mi magunk is folyamatosan megújítjuk a munkakörnyezetet, hiszen ez minden munkatársra inspiráló hatással van, növeli a munkakedvet, hatékonyságot és végül a teljesítményt.
A PlanAirTM Office koncepciót saját irodánkban is folyamatosan fejlesztjük, bővítjük, újabb tartalmakkal gazdagítjuk. Azt valljuk, hogy tudatosan kiválasztott színekkel, valamint a hangok és az illatok segítségével jobban érezzük magunkat az irodában. 2010-ben a hangok és az illatok kerültek irodánk középpontjába.
Újragondoltuk csendszobánk koncepcióját.
A kollégák személyes hangszerei bekerültek az irodatérbe, és ha kedvük úgy tartja, a többiek és maguk szórakoztatására muzsikálnak. A csendszobát 7 féle fém ötvözetéből készült tibeti hangzó edényekkel, kaktuszfából faragott esőcsináló bottal és kecskebőr óceándobbal szereltük fel. Ezt a szobát mindenki szabadon látogathatja és a pillanatnyi kedvének, lelkiállapotának legjobban megfelelő hangszerek használatával relaxálhat.
Az ad hoc zeneterápia és a speciális zene, amit egy-egy munkatárs saját kezével állít elő hathatós eszköz a monotóniával, a zajterheléssel és a stresszel való küzdelemben, illetve ezek tüneteinek mérséklésében (a koncentrációs problémák, a rossz hangulat és a fáradékonyság.) A PlanAirTM irodákban a hangok, dallam, ritmus, színek és illatok, mint önálló kifejezőeszközök kapcsolódnak egybe.
A koncepció igazodik az ember bioritmusához elősegítve a fizikai, szellemi és érzelmi görbe mélypontjainak csökkentését, a csúcspont közeli állapotok időbeni meghosszabbítását.
Ennek tudatosítására helyeztünk el egy színórát irodánk falán, ahol a különböző színek a különböző aktivitási szinteket szimbolizálják.
Támogatjuk és büszkék vagyunk kreatív munkatársainkra, nálunk a munkahelyi szubkultúra része a kollégák műveinek folyamatos bemutatása az irodatérben és bemutatótermünkben. (festmények, akvarellek, fotók, gobelinek)