A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Skyscanner Budapest

Projekt adatok

Cím: 1052 Budapest Károly körút 6.
Dolgozók száma: 35
Átadás éve: 2015 Q3
Méret: 900 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Világítástechnika:

Ambi Light Kft.

Növénydekoráció:

City Plant, MoPa Mohány és Páfra Kft.

Belsőépítész:

MádiLáncos Studió Kft.

Irodabútoros:

Office Art & Design Kft., VO Iroda Kft. - VariOffice

Kivitelezés:

METO Èpítő Zrt.

Leírás

2014 nyarán költöztünk a budapesti Astorián álló K6 irodaházba. Hisszük, hogy kreatív, több millió mobilfelhasználó életére hatással lévő munkát – amilyen a miénk is – nem lehet keretek között vagy egy mások által kitalált környezetben hatékonyan végezni. Az elsődleges célunk emiatt egy olyan iroda kialakítása volt, amit minden kolléga a sajátjának érez. A felújítás során kihívás volt, hogy alkalmazkodjunk a Skyscanner globális arculatához, valamint a munkánk által megkívánt funkcióknak is megtaláljuk a megfelelő helyet.

A 6 szintes irodaházban jelenleg 5 szintet bérelünk, ebből az alsó hármat munkaszintként, a felső kettőt közösségi térként használjuk. Azért, hogy a kollégák közötti személyes interakciók tényleg létrejöjjenek a fenti emeleteken, a korábban minden szinten megtalálható teakonyhákat funkcionálisabb terekké alakítottuk át (pl. biciklitároló, zen-szoba).

Maga a K6 elhelyezkedése is passzolt az elképezléseinkhez: tech-fókuszú huszonévesek vagyunk, lételemünk a városi lüktetés és hogy ott legyünk, ahol a dolgok történnek. Nem utolsó sorban pedig egy globális cégben (mint a Skyscanner is) fontos a lokális sajátosságok megmutatása a látogatóba érkező többi kollégának. A K6-ba érve azonnal magukba szívhatják a pesti belváros kulturúját, történelmét.

Az iroda újratervezése 2015 év elején kezdődött és végig bevontuk a munkatársakat a tervezésbe. 4 fő téma bizonyult népszerűnek: növények, geekség, képregény- és mozihősök, Distinction örökség. Ennek megfelelően készültek el a következők:
- 12 m2-es önfenntartó zöldfal és térelválasztó növények
- nyomtatott áramkörre emlékeztető álmennyezet és bútorok, LEGO falak és egy 13,5 méter hosszú, akusztikai funkciót is betöltő pixel fal, amin az egyik dizájnerünk grafikája látható
- szuperhős grafikák a tárgyalók falán, robotos falfestmény
- Research Lab kreatív tér, 5. emeleten elhelyezett fa (ezt a korábbi irodánkból hoztuk át), valamint az indusztriális lámpák.