A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Jófogás HQ

Projekt adatok

Cím: 1134 Budapest Váci út 49
Dolgozók száma: 40-50 en ülnek bent egyszerre a diákokkal
Átadás éve: 2015 Q4
Méret: 506 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Világítástechnika:

Ambi Light Kft.

Irodabútoros:

Arkhenea, Febrill Bútor KFT, Hannabi, Smart Office Solutions Kft.

Mobilfalak:

GMB Stúdió Kft

Növénydekoráció:

Kisvakond-Park KFT

Kivitelezés:

Artaco PM KFT, Józsa és Tsa Kft, Scorpio KFT, Wall Trend S.R.O

Álmennyezet:

Bakó Gipsz BAU KFT

Projektmenedzsment:

FERCOM Ingatlanhasznosító Kft

Tervező iroda:

TÉR Alkotó Tervező Stúdió Kft.

Leírás

Tér Alkotó Stúdió:

"A Jófogást senkinek nem kell bemutatni, a Jófogás.hu jelenleg Magyarország piacvezető apróhirdetési oldala. Dinamikus fejlődésük miatt kinőtték az előző irodájukat. Így keresték fel stúdiónkat, hogy alakítsunk ki nekik egy olyan új munkakörnyezetet, amely minden igényüket kiszolgálja, és egyben játékos inspiráló környezet is biztosít. Egy nagyon jó együttműködés eredményeként jöttek létre az iroda tervei.

Az iroda kialakítása az egyterű irodák koncepcióját veszi alapul, amely közös légtérből csak bizonyos funkciók szakadnak ki.Ilyen a középső–már meglévő–vizes-és gépészeti tér blokkja, de a tárgyaló funkciók és a vezetői szoba is lezárható.
A többi irodai funkció a már említett belső mag köré van felfűzve, oly módon, hogy a közlekedő tér a főbejárattól egyenesen vezetve, körül öleli ezt az épített blokkot, és a közvetlen irodai és egyéb kiegészítő funkciók pedig erről a közlekedőről nyílnak.

A belsőépítészeti koncepcióval a Jófogás.hu részéről megfogalmazott, a munkahelyi komfortra magas hangsúlyt helyező, a cégnél dolgozó alkalmazottak munkavégzési szokásait messzemenően figyelembe vevő elképzeléseit ültessük át belső téri megoldásokká, hogy a fiatal csapat a sajátjának érezze az irodateret, és alkalmazkodni tudjon az itt dolgozók flexibilitást igénylő elvárásaihoz.

Az iroda hangulatát a dinamika, a nyersesség és őszinteség, a ma divatos„home office” alapjegyei adják: álmennyezet nélküli nyers vasbeton födém, eltakarás nélküli látszó gépészeti és elektromos berendezések és vezetékek, sima felületű gumi padlók, faburkolatok, növény szigetek, kevés, de rendkívül intenzív szín, néhol ipari hatású megjelenés, differenciált ültetés, a világítótestek belsőépítészeti elemként való alkalmazása.
A megjelenő anyagok: beton,gumi padlóburkolatok,faburkolatok,fehér bútorok,acél kiegészítők.
Ezt a kissé nyers belső világot hivatott oldani az élő növények koncentrált használata, valamint a grafikák megjelenése a falakon és az árnyékolókon."