A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



::progressive:: reklámügynökség

Projekt adatok

Cím: 1066 Budapest Nyugati tér 1.
Dolgozók száma: 40
Átadás éve: 2015 Q2
Méret: 460 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Leírás

A ::progressive:: reklámügynökségnél dolgozó 40 szakember 3-10 fős projekt csapatokba szervezve évente több száz reklámkampányt alkot Ügyfeleink számára, így az új irodánk tervezésénél legfontosabb szempont a csapatmunka támogatása volt. A reklám a kreativitásról szól, így az inspiráló környezet kialakítása alapvető igényként merült fel. A további sarokpontok a tiszta design, a természetközeli anyagok használata és a környezettudatosság volt.
Az iroda a Skála Metró irodaház 6. emeletén található. A kialakításért és a teljes tervezésért a kreatív csapatunk volt felelős.
Az együttműködő munkakörök egymással egybefüggő (de igény esetén elválasztható) terekben kapnak helyet. Az iroda a környező épületek felett helyezkedik el, az épület homlokzata üveg, ezért rengeteg természetes fény árad az irodába. A fényárt és térérzetet hangszigetelt üvegfalak használatával tartottuk meg.
Az irodában több, 1-2 személyes alkotó helységet is kialakítottunk. A csapatmunka nem helyhez kötött, az iroda informatikai rendszere támogatja a távmunkát: minden adatunkat saját vállalati felhőnkben tároljuk.
A szint szabálytalan alaprajzát előnyünkre fordítottuk: középen a Nagytárgyaló kap helyet, itt szó szerint körbevesz minden látogatót kreativitás. E köré az üveg test köré szerveztük a funkciókat. A munkaállomások az ablakok mellett, a tárgyalók az épület magja felé helyezkednek el.
Az üvegfelületek víztisztán állnak, a festett falakra munkatársaink alkotásai kerültek. A bútorok és a padlóburkolat természetes hatásúak fa és fű elemekkel. Az üvegfalak parapetén a padló burkolata fut.
A környezettudatosság fontos szempont volt ezért döntöttünk a LED alapvilágítás mellet és alakítottuk ki a szelektív hulladékgyűjtőket.
A jó hangulatról az irodában kiépített, a munkaállomásokról és okostelefonokról vezérelhető, zónákra osztott hifi rendszer, a feltöltődésről az irodához tartozó 160 m2-s panoráma terasz gondoskodik. A terasz kövezete az épületben egységes, ezen nem lehet változtatni.