A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


HC Linear Kft

Projekt adatok

Cím: 7624 Pécs Őz 5
Dolgozók száma: 36
Átadás éve: 2014 Q4
Méret: 700 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Markó Viktória

Leírás

A HC Linear Kft. irodája két lépcsőben, kb. 700 m2-en került kialakításra. A jelenleg 36 főt foglalkoztató pécsi cég egyedi informatikai problémák megoldására, integrált informatikai rendszerek fejlesztésére alakult 1990-ben. Mérnökeik által kifejlesztett rendszerek például: szavazatszámláló és döntéshozatali - vagy komplex forgalomirányító és utas-tájékoztató rendszer, stb.
A vállalkozás célja a felújítással az volt, hogy munkatársait színes, vidám, inspiráló környezetben helyezze el. A bútorok, munkaszékek méretei, kialakításuk alapvetően az ergonómiai igényeket szolgálja, hisz a kollégák egész napjukat az asztal mellett ülve töltik. Az igényes átalakítás nem veszi el a figyelmet a koncentrált munkától, segíti a tisztaság, rend, összeszedettség iránti elkötelezettséget. Cél volt még a minél több növény elhelyezése, az élettanilag rossz hatású elektromos szmog csökkentése érdekében.
A vezetői iroda modern, letisztult vonalú bútorai megállják helyüket a reprezentációs követelmények sorában is. A 3D-s, magasfényű bútorelemek egyedi kialakításokat engednek érvényesülni.
Az irodaházban adottak voltak a helyiségek méretei, ezekhez kellett alkalmazkodni. Kívánságra a felhasznált árnyalatok visszahozzák a cég színeit, s azt viszik végig mindenütt. Irodákat alakítottunk ki, valamint mindkét emeleten egy-egy kis étkezőt. Közösségi térrel nem foglalkoztunk.
A Markó Viktória lakberendező segítségével megtervezett és kivitelezett irodaházban hangsúlyosan jelenik meg a gipszkarton, mint a dekorációs elemek építőanyaga, és az óriásposzter. Szintén díszítőelemként látható az utcaművészet falfelületeket felhasználó ága, a graffiti.