A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



AGCO Hungary Kft.

Projekt adatok

Cím: 1117 Budapest Budafoki út 91-93.
Dolgozók száma: 92 +
Átadás éve: 2015 Q2
Méret: 722 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Növénydekoráció:

Green Office Kft.

Irodabútoros:

Haworth Hungary Kft.

Leírás

Az AGCO a világ egyik vezető mezőgazdasági felszereléseket gyártó cége, amely komplett mezőgazdasági megoldásokat nyújt az agrárszakma képviselőinek. A cégcsoport traktorjait, kombájnjait és más mezőgazdasági felszereléseit a világ számos pontján gyártják, és 140 országban értékesítik. Olyan világvezető agrár-márkák erősítik a cég portfólióját, mint a Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® és a Valtra®.

Az AGCO Hungary Kft. 1800 m2 összterületű budapesti IT Szolgáltató Központja 2012 márciusában nyitotta meg kapuit az IP West irodaházban, azonban a központ formailag már 2011 júniusában megkezdte működését. Az irodában dolgozók folyamatosan kapcsolatban állnak a környező országok AGCO képviseleteivel, koordinálva az ügyfelek kéréseit, és a zavartalan szolgáltatások lebonyolítását.Főbb tevékenységek az irodán belül a számítógépes programozás, beszerzés és projektmenedzsment.

A projekt első fázisában, 2012-ben egy hagyományosabb elrendezésű, blokkosított jellegű irodatér koncepciót alakítottunk ki ügyfelünk részére majd 2015 II. negyedévében egy közel 725 m2-es terület megújítására kaptunk megbízást.

Ennek során a korábbi irodatér elrendezés átkoncepcionálásával és új lounge bútorok hozzáadásával kollaborációs tereket hoztunk létre és módosítottuk a korábbi elrendezést , ezáltal a lehető legköltséghatékonyabb módon az iroda térfrissítésen esett át, eredményül pedig egy organikus elrendezésű irodaberendezés született a dinamikusan fejlődő cég igényeire szabottan.

A projekt kiválóan reprezentálja, hogy átgondolt irodabútorozási megoldásokkal, átkonfigurálással, dinamikusan kombinálható bútorok hozzáadásával valamint színkoncepció frissítéssel egy teljesen új iroda-design alakítható ki drasztikusabb befektetés nélkül is.