A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

NI Hungary

Projekt adatok

Cím: 4031 Debrecen Határ út 1/A
Dolgozók száma: 1100
Átadás éve: 2015 Q1
Méret: 13000 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

MádiLáncos Studió Kft.

Növénydekoráció:

MoPa Mohány és Páfra Kft.

Irodabútoros:

Office Line Kft.

Tervező iroda:

CMA International

Kivitelezés:

Market Építő Zrt.

Leírás

A National Instruments vállalatcsoport első tengerentúli gyártóbázisát Debrecenben alapították 2001-ben, majd a későbbiekben több regionális és globális kiszolgálóközpont is alakult. A cég Debrecenben jelenleg 13 különböző területen több mint 1000 munkavállalót alkalmaz.
A gyártó bázishoz két irodaépület (’A’, illetve ’B’) kapcsolódik, amelyeket egy 2014-es projekt során új épülettel (’C’) bővítettek ki, melynek belsőépítészeti koncepcióját a MádiLáncos Studio készítette.
A projekt elején a tervezők bevontak minket a már folyó tervezésbe, így a ’B’ és ’C’ épület közötti földszinti tér kialakításában a kezdetektől részt vettünk.
A belsőépítészeti koncepciót a cégen belüli Design Team közreműködésével, valamint a meglévő irodák alapos elemzésével alakítottuk ki.
A ’C’ épület alaprajza eltér a korábbi épületeken belül kialakított amerikai „cubicle” rendszerben működő tereknél: alaprajza átlátható, flexibilisen használható kollaboratív tereket magában foglaló tér, melyeket az egyedileg tervezett és helyszínre gyártott szőnyegnyomatok jelölnek. Az NI a „Think outside of the box” filozófiát követve ösztönzi kollégáit is a kreativitásra, az innovatív gondolkodásra. A meglévő bútorrendszer részbeni megtartásával, átalakításával és új elemekkel történő kombinálásával egy olyan munkahelyet hoztunk létre, amely áthidalja a generációs különbségeket is: a korábbi munkaállomások kielégítik az X generáció igényeit, valamint a közösségi terek kialakításával a cég maximálisan megfelel a feltörekvő Y és Z generációk igényeinek.
Mindenütt igyekeztünk megtartani a legnagyobb belmagasságot az álmennyezetek elhagyásával - az akusztikai követelmények figyelembevételével. Ez a belsőépítészeti megoldás utal a cég ipari jellegére, valamint a lényeges szempontként szereplő környezettudatos, fenntartható tervezésre. Az irodákon belül és a konyha szigeteknél megjelenő zöld növényfalakkal a természetet kívántuk becsempészni a belső terekbe.