A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



NI Hungary

Projekt adatok

Cím: 4031 Debrecen Határ út 1/A
Dolgozók száma: 1100
Átadás éve: 2015 Q1
Méret: 13000 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

MádiLáncos Studió Kft.

Növénydekoráció:

MoPa Mohány és Páfra Kft.

Irodabútoros:

Office Line Kft.

Tervező iroda:

CMA International

Kivitelezés:

Market Építő Zrt.

Leírás

A National Instruments vállalatcsoport első tengerentúli gyártóbázisát Debrecenben alapították 2001-ben, majd a későbbiekben több regionális és globális kiszolgálóközpont is alakult. A cég Debrecenben jelenleg 13 különböző területen több mint 1000 munkavállalót alkalmaz.
A gyártó bázishoz két irodaépület (’A’, illetve ’B’) kapcsolódik, amelyeket egy 2014-es projekt során új épülettel (’C’) bővítettek ki, melynek belsőépítészeti koncepcióját a MádiLáncos Studio készítette.
A projekt elején a tervezők bevontak minket a már folyó tervezésbe, így a ’B’ és ’C’ épület közötti földszinti tér kialakításában a kezdetektől részt vettünk.
A belsőépítészeti koncepciót a cégen belüli Design Team közreműködésével, valamint a meglévő irodák alapos elemzésével alakítottuk ki.
A ’C’ épület alaprajza eltér a korábbi épületeken belül kialakított amerikai „cubicle” rendszerben működő tereknél: alaprajza átlátható, flexibilisen használható kollaboratív tereket magában foglaló tér, melyeket az egyedileg tervezett és helyszínre gyártott szőnyegnyomatok jelölnek. Az NI a „Think outside of the box” filozófiát követve ösztönzi kollégáit is a kreativitásra, az innovatív gondolkodásra. A meglévő bútorrendszer részbeni megtartásával, átalakításával és új elemekkel történő kombinálásával egy olyan munkahelyet hoztunk létre, amely áthidalja a generációs különbségeket is: a korábbi munkaállomások kielégítik az X generáció igényeit, valamint a közösségi terek kialakításával a cég maximálisan megfelel a feltörekvő Y és Z generációk igényeinek.
Mindenütt igyekeztünk megtartani a legnagyobb belmagasságot az álmennyezetek elhagyásával - az akusztikai követelmények figyelembevételével. Ez a belsőépítészeti megoldás utal a cég ipari jellegére, valamint a lényeges szempontként szereplő környezettudatos, fenntartható tervezésre. Az irodákon belül és a konyha szigeteknél megjelenő zöld növényfalakkal a természetet kívántuk becsempészni a belső terekbe.