A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



H&M Support Office

Projekt adatok

Cím: 1054 Budapest Szabadság tér 14.
Dolgozók száma: 25
Átadás éve: 2015 Q2
Méret: 350 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Blue Business Interior Kft.

Világítástechnika:

SOLINFO Lighting & Home

Tervező iroda:

Apostroph Műterem Kft.

Kivitelezés:

törlhető - FITOUT Zrt. - törölhető

Leírás

A H&M Hennes & Mauritz nemzetközi ruházati lánc magyarországi központi irodáját a Szabadság téri Freedom Palace irodaház műemlék jellegű épületében alakítottuk ki, ahol már a korábbi belső felújításnál is törekedtek a műemléki jelleg megőrzésére.

A megérkezés terét szerettük volna hangsúlyozni oly módon, hogy egyszersmind biztosítsuk a vendégek orientációját, a várakozás kényelmét és az iroda életének ergonomikus irányíthatóságát. Törekedtünk arra, hogy az előtérben megjelenési felületet biztosítsunk a cég aktuális marketing stratégiáját képező elemeknek. Az iroda belső forgalmának jelentős részét is az előtéren keresztül lehet lebonyolítani, amely ilyenformán találkozási pont is egyben.

A különböző léptékű és jelentőségű megbeszélésékhez differenciált módon biztosítunk helyiségeket a kisebbtől a nagy tárgyalóig, a telefonszobától a pihenőig. A méretes teakonyhában így nem csak a kávézáshoz és az étkezéshez szükséges teret oldjuk meg, hanem a kötetlenebb egyeztetések helyszíne is itt található.

A reprezentatív tárgyaló és a vezetői irodák tervezésénél illeszkednünk kellett az egyébként elegáns eklektikus világhoz. A historizáló módon helyreállított belső terekből egyedül az impozáns korabeli csillár hiányzott, amelyet modern megjelenésű füzérekkel pótoltunk. A nagyterű iroda munkahelyeinek kiosztásánál a történeti épület nyílászárói méretrendszerének ritmusát követtük, úgy hogy az üvegfalakkal tagolt tér mégis egységes maradjon.

Az iroda „szín” világát a szürke és fehér árnyalatai határozzák meg, amelyből így még jobban kiemelkedik az egyedüliként élőbb színben pompázó céglogó.