A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



ArgonSoft Kft.

Projekt adatok

Cím: 1133 Budapest Váci út 76
Dolgozók száma: -
Átadás éve: 2015 Q4
Méret: 320 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Framir Kft., Kinnarps Hungary Kft.

Növénydekoráció:

Hungarden

Kivitelezés:

Képes Kiadó Média Kft., Watz Kft.

Leírás

Cégünk, az Argonsoft Kft. egyedi szoftver- és rendszerfejlesztéssel foglalkozik, létszámunk dinamikusan nő. Új irodánk tervezésénél és kialakításánál tehát szerteágazó igényeket, speciális célokat kellett szem előtt tartanunk. Fontos volt, hogy munkatársaink kellemes, motiváló környezetben dolgozhassanak, de ügyfeleink és leendő új szakembereink számára is attraktív, már megjelenésében innovatív hozzáállást sugalló kialakításra törekedtünk.

A tervezés 2015. júliusában kezdődött a kulcsszerepet betöltő munkatársak bevonása, a menedzsment folyamatos, koncepcionális részvétele mellett. Így a bútorok kiválasztásában és a kivitelezési egyeztetések során is konszenzusos megoldások születhettek, egyes dizájnelemek a munkatársak kreativitását dicsérik. A kivitelezés szeptemberben indult el, november elején pedig már be is költözhettünk.

Az irodában jelenleg 30 szoftverfejlesztő és IT specialista dolgozik. Az egy légterű irodában 3 munkaszigetbe csoportosítva összesen 36 munkaállomás lett kialakítva. Ez a megoldás segíti a projektcsapatok szeparálódását és a közös munka ösztönzését, ugyanakkor nincsenek elzárva a közösség többi részétől.

A közösségi terek létrehozásánál a munka és a rekreáció egyensúlyának megteremtése volt a vezérelv. Az irodai tér tengelyében kialakított, egyedi bútorokkal berendezett break-out terek a számítógépes munkán túl egyeztetésekre, beszélgetésre is alkalmasak. A pihenő-/játszószoba megfelelő teret biztosít pihenésre és kreatív gondolkozásra; csocsó, darts, Xbox, karaoke és társasjátékok segítik a kikapcsolódást. A munkanap végén az iroda átalakul közösségi térré.

Tárgyalóink egyike konzervatív, elegáns, a másik lazább, modern stílusjegyekkel került kialakításra. A konyhában minden adott a kényelmes étkezéshez, és zuhanyzók is kiépítésre kerültek a kerékpárral, vagy más aktív sportolásból érkező munkatársaknak. A clean desk policy irányelveit szem előtt tartva pedig mindenkinek külön értékmegőrző szekrényt biztosítunk.