A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Graphasel Design Studio Kft.

Projekt adatok

Cím: 1024 Budapest Káplár utca 11-13., 6,
Dolgozók száma: 10
Átadás éve: 2014 Q4
Méret: 150 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Leírás

A Graphasel Design Stúdió 2003-ban állt össze a Magyar Képzőművészeti Egyetem évei alatt. Nem klasszikus értelemben vett reklámügynökségként működünk, hanem afféle „grafikai design manufaktúraként”.
Azon munkálkodunk, hogy a közös alkotó szándék ne álljon meg a tervezés szintjén, hanem a megvalósítás során is a legjobb megoldásokat találjuk meg. Célunk, hogy jól működő vizuális kommunikációt építsünk minden területen, mely a kreatív megjelenés mellett a funkcióját is jól ellátja.
Ez a hitvallásunk tükröződik a studiónk kiválasztásában és megtervezésében is. Elsődleges szempont volt, hogy a csapat számára könnyen megközelíthető legyen tömegközlekedéssel az iroda, másrészt kellően tágas, így ki tudja szolgáni az igényeinket.
Bár az év irodája díjáért pályázunk, nekünk itt dolgozóknak ez a második otthonunk, ahol ugyanolyan kényelmes kanapéra lehet ledőlni és átlapozni egy újságot, mint otthon, vagy épp a konyhából bambulni a városra.
A tetőtér minden adottságát kihasználva belaktuk és szeretjük a stúdiót, ami folyamatosan változik - ettől olyan érdekes.
A vidám színekkel, falfestésekkel minden helyiséget egyedivé alkottunk meg. A legnagyobb térben kapott helyet a legtöbb munkaállomás (öt) az egyik kis szobában még kettő, míg a harmadik iroda tárgyalóként is funkcionál. A munkaállomásaink könnyen mozgathatóak, ezáltal szabadabban alakítható a környezet.
Az ügyvezetők szobája az emeleten található. Fontos a személyes kommunikáció, így az összekötő csigalépcsőket naponta mindannyian megmásszuk párszor. Szintén a fenti emeleten van még egy pihenő, masszázs sarok. Ide el lehet vonulni telefonálni, de fotózáshoz is kiválóan alkalmas a tér a különleges fényei miatt.
A kilátás a budai hegyekre megunhatatlan, ezt nem csak mi, hanem ügyfeleink is imádják.
A tetőtéri ingatlan terei évről évre változnak, organikusan, igényeinkhez igazodva.