A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

MultiContact Consulting Kft.

Projekt adatok

Cím: 1115 Budapest Bartók Béla 105-113.
Dolgozók száma: 60
Átadás éve: 2014 Q4
Méret: 683 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

LEVEL UP Office Design

Fejlesztő:

Infogroup

Leírás

A MultiContact Consulting Kft. új irodája 683 m2 alapterületen került kialakításra a Bartók Udvar irodaházban. A jelenleg közel 60 munkatárssal rendelkező tanácsadó cég szolgáltatási kínálata az évek során folyamatosan bővült, így az ma már minden olyan elemet tartalmaz, amely az igazgatásszervezés, az informatikai szakértői szolgáltatás, valamint a klasszikus tanácsadás tárgykörébe tartozik.

Az új iroda kialakítása során kiemelten fontos volt, hogy a végeredmény megfelelően reprezentálja az ügyfelek felé a cég által, évek óta nyújtott magas színvonalat. Ennek megfelelően a belsőépítész tervezők nagy hangsúlyt fektettek az ügyfél-tárgyalók és vezetői irodák egyedi megjelenésére. Különösen fontos volt, hogy az irodába való megérkezés maradandó élményt nyújtson, ezt a hatást szolgálják a szimmetrikus irodaszárnyak közé ékelődő, központi, geometrikus recepciós pult és a hozzá kapcsolódó egyedi világítópanelek.
Ugyancsak a célok között szerepelt, hogy az iroda a munkavállalók számára is egy inspiráló és a felelősségteljes munkavégzéséhez alkalmas helyszín lehessen. A kollégák ”open office”, azaz közös légterű helyiségben dolgoznak, azonban a koncentrált egyéni, vagy éppen a gördülékeny team-munka elősegítésének céljából több projektszoba is kialakításra került. Hasonlóan a zavartalan munkakörülmények megteremtését szolgálják a külön eljárással készült, hangszigetelt telefonszobák is, melyeknek köszönhetően a nyitott irodatér csendesebbé vált.
A különböző közösségi terek (a pihenőszobák, az étkező és kávézó) a feltöltődés és a kötetlen beszélgetések színteréül szolgálnak. Vidám színvilágukkal, játékos és kényelmes kialakításukkal valódi kikapcsolódást tesznek lehetővé. A berendezésükhöz és megvilágításukhoz egyedi tervezésű belsőépítészeti elemek és bútorok készültek.
A falakra és ajtókra az enteriőr stílusához és a cég profiljához illeszkedő falgrafikák kerültek fel, melyek igazán egyedülálló hangulatot adnak az irodának.