A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



MultiContact Consulting Kft.

Projekt adatok

Cím: 1115 Budapest Bartók Béla 105-113.
Dolgozók száma: 60
Átadás éve: 2014 Q4
Méret: 683 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

LEVEL UP Office Design

Fejlesztő:

Infogroup

Leírás

A MultiContact Consulting Kft. új irodája 683 m2 alapterületen került kialakításra a Bartók Udvar irodaházban. A jelenleg közel 60 munkatárssal rendelkező tanácsadó cég szolgáltatási kínálata az évek során folyamatosan bővült, így az ma már minden olyan elemet tartalmaz, amely az igazgatásszervezés, az informatikai szakértői szolgáltatás, valamint a klasszikus tanácsadás tárgykörébe tartozik.

Az új iroda kialakítása során kiemelten fontos volt, hogy a végeredmény megfelelően reprezentálja az ügyfelek felé a cég által, évek óta nyújtott magas színvonalat. Ennek megfelelően a belsőépítész tervezők nagy hangsúlyt fektettek az ügyfél-tárgyalók és vezetői irodák egyedi megjelenésére. Különösen fontos volt, hogy az irodába való megérkezés maradandó élményt nyújtson, ezt a hatást szolgálják a szimmetrikus irodaszárnyak közé ékelődő, központi, geometrikus recepciós pult és a hozzá kapcsolódó egyedi világítópanelek.
Ugyancsak a célok között szerepelt, hogy az iroda a munkavállalók számára is egy inspiráló és a felelősségteljes munkavégzéséhez alkalmas helyszín lehessen. A kollégák ”open office”, azaz közös légterű helyiségben dolgoznak, azonban a koncentrált egyéni, vagy éppen a gördülékeny team-munka elősegítésének céljából több projektszoba is kialakításra került. Hasonlóan a zavartalan munkakörülmények megteremtését szolgálják a külön eljárással készült, hangszigetelt telefonszobák is, melyeknek köszönhetően a nyitott irodatér csendesebbé vált.
A különböző közösségi terek (a pihenőszobák, az étkező és kávézó) a feltöltődés és a kötetlen beszélgetések színteréül szolgálnak. Vidám színvilágukkal, játékos és kényelmes kialakításukkal valódi kikapcsolódást tesznek lehetővé. A berendezésükhöz és megvilágításukhoz egyedi tervezésű belsőépítészeti elemek és bútorok készültek.
A falakra és ajtókra az enteriőr stílusához és a cég profiljához illeszkedő falgrafikák kerültek fel, melyek igazán egyedülálló hangulatot adnak az irodának.