A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



GlaxoSmithKline

Projekt adatok

Cím: 1124 Budapest Csörsz u. 43.
Dolgozók száma: 200
Átadás éve: 2015 Q1
Méret: 1650 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Bene Smart Office, Europa Design , Kinnarps Hungary Kft.

Belsőépítész:

Value 4 real

Projektmenedzsment:

JLL

Leírás

A GSK budapesti irodájának átalakításnál két fontos célkitűzésünk volt: a munkavállalók igényeinek leginkább megfelelő ingatlan és környezet kiválasztása, valamint hogy a vállalat letisztult, egységes identitását tükröző SMART működésű irodát tudjunk kialakítani
A berendezési projekt vezetője Keresztes Ágnes volt, és egy keresztfunkcionális csapattal együttműködve biztosítottuk, hogy folyamatos legyen a kapcsolattartás a cég stratégiai vezetésével valamint a HR osztállyal. Az ingatlanszakmai, valamint projekt monitor feladatok ellátásával a JLL-t bíztuk meg.
Miután felmértük a dolgozók szokásait, a főbérlő irodaházzal történő folyamatos konzultáció után a meglévő irodánk felújítása mellett döntöttünk.
A felújításnál az alábbi kritériumoknak kellett megfelelnünk:
- Fontos volt számunkra, hogy a régi irodát ért kritikákat, melyek szerint az nem elég színes és inspiráló a munkavállalók számára, kijavítsuk.
- A korábbinál hatékonyabb munkavégzés: csapat-asztalokat alakítottunk ki, valamint olyan munkaállomás-blokkokat, ahol a keresztfunkcionális csapatok igény szerint rugalmas módon tudnak együtt dolgozni.
- Rugalmas munkavégzés lehetősége: az iroda minden pontján elérhető a biztonságos WiFi hálózatunk.
- A kommunikáció javítása, a felesleges e-mailek és megbeszélések kiküszöbölése: megszüntettük az irodákat, és egyterű irodát hoztunk létre.
- A GSK értékei közül kiemelkedő szerepet tölt be az átláthatóság, ezért a vezetői irodák megszüntetése mellett a tárgyalók falait is üvegfalakra cseréltük.
- Az energiaszint fenntartásának lehetősége: rekreációs szobákat alakítottunk ki, alternatív munkatereket hoztunk létre a tetőteraszon megosztható mobilhálózattal, és munkára is alkalmas, berendezésű konyhák segítségével.
- Kis telefonboxokat és pihenőszobákat alakítottunk ki az elmélyült munkavégzés biztosítására.