A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Profession.hu

Projekt adatok

Cím: 1123 Budapest Nagyenyed 8-14
Dolgozók száma: 84
Átadás éve: 2015 Q4
Méret: 900 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Világítástechnika:

3F Project

Irodabútoros:

Basic Collection, Bútorg Kft., Do Work Kft., Modulyss - Decor Floor Kft.

Belsőépítész:

Bertoty Eszter, Szenes Andrea (Szenes Design Studio)

Projektmenedzsment:

Cushman & Wakefield, Pro skill Kft.

Tervező iroda:

MádiLáncos Studió

Kivitelezés:

Palota-Gipsz Hungary Kft.

Leírás

A Profession.hu Magyarország piacvezető állásportálja és toborzási szakértője, amely mára közel 10,000 céget és több mint félmillió álláskeresőt támogat éves szinten. A honi egyik legsikeresebb online üzlet mögött közel 100 kreatív, a maga területén kiemelkedően tehetséges fiatal dolgozik minden nap azért, hogy minél könnyebbé tegye sok ezer jelölt és cég életét. Ringier- Axel Springer AG-hez (német- svájci médiakonszern) való csatlakozásunk és a szervezet dinamikus növekedése miatt új otthont kerestünk és választásunk az igazán impozáns Krisztina Palace-ra esett. Célunk volt egy magas esztétikai élményt nyújtó, de közben praktikus, ránk és a tevékenységünkre jellemző, barátságos enteriört létrehozni, amely egyszerű és finom energiákkal rendelkezik. A fa, tégla, a fehér és pasztell színek élő növényzettel kombinálva dominálnak. Hatalmas konyha, rekreációs terem masszázsszékkel, csocsóval, zenehallgatásra alkalmas puffokkal, belső kávézóval és egyedi tárgyalókkal teszi a tereket egyedivé és izgalmassá. Az egész laza, szellős, ablak alatt futó paddal, több magas oldal- és háttámlájú szófákkal, kanapékkal és fotelekkel, amelyek melegséget és nyugalmat sugároznak. Lehet dolgozni a tér bármely részén, ahol a csak kedvünk van. A plafonról logó falikarok sajátos hangulatot kölcsönöznek sötétedés után is. Az iroda nem egy stílusos, tervezett valami, hanem így ahogy van MI vagyunk- és ez a legfontosabb. Kötődünk hozzá, minket képvisel.