A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

GE Global Operations, GE Healthcare

Projekt adatok

Cím: 1131 Budapest Madarász Viktor utca 6.
Dolgozók száma: 1200
Átadás éve: 2015 Q3
Méret: 16000 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Haworth Hungary Kft.

Belsőépítész:

TP Bennett

Fejlesztő:

Atenor

Projektmenedzsment:

Cushman & Wakefield

Tervező iroda:

Tiba Építész Stúdió

Leírás

A GE 2013-ban bérelt először területet a Váci Greens A épületében. Ekkor kapta a londoni TP Bennett az első megbízását a Váci Greens-re vonatkozóan.
Az Anne Kuzyk által vezetett tervezőcsapat azóta közeli együttműködésben dolgozik Joerg Bauer vezérigazgatóval és a menedzsmenttel, akiknek egy világszínvonalú GE kampusz volt a víziója. Ehhez az Atenor Group által fejlesztett Váci Greens épületegyüttes tökéletes helyszínt biztosít.
A C épület 6 emeletén 15.000 m2 irodatér, a földszinten pedig egy 900m2 területű labor, egy étterem és egy konferencia központ került kialakításra.

A felső 3 emeleten található Healthcare terület megtervezése során a TP Bennett legfontosabb inspirációja a Váci út történelméből és jelenéből táplálkozott.
A tervező erre reflektálva kijelölte az épület leghosszabb tengelyét, azon egy „utcát” hozott létre, és erre fűzte fel a legfontosabb közösségi tereket, a 6 különböző tematikájú teapointot, valamint a Healthcare területeket összekötő csigalépcsőt, mely a szervezeten belüli kommunikáció szimbóluma és eszköze.

Az alsó 3 emeleten, a Global Operations szintjein a teapointok és az első emeleti közösségi tér, a Park, jóval nagyobb méretben kerültek kialakításra. Ezekben a terekben a dizájn a Váci Greens rendezett zöld kertjeire és a díjnyertes, környezettudatos, fenntartható beruházásra reflektál, egy parkot megidézve a belsőépítészeti eszközökkel.

A Global Operations szinteken, a munkaállomások nagy, nyitott területeken kerültek elhelyezésre, melyet kisebb-nagyobb kollaborációs terek színesítenek – utóbbiak elvonulásra, telefonálásra, és ad hoc meetingek megtartására is alkalmasak.
A Healthcare szinteken képdiagnosztikai eszközökhöz fejlesztenek szoftvereket. A szoftverfejlesztők munkája ún. scrum teamekben történik, melyek projektalapon kerülnek felállításra. A jellemzően 10 fős csapatok környezetének megtervezésekor a kreativitás, az innováció és a hatékony közös munka támogatása volt az előtérben.