A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Loxon Solutions HQ

Projekt adatok

Cím: 1134 Budapest Lőportár utca 20B
Dolgozók száma: 75
Átadás éve: 2016 Q3
Méret: 950 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Mashroom Design

Irodabútoros:

Milliken - Decor Floor Kft., Modulyss - Decor Floor Kft.

Leírás

Cégünk egy rendkívül dinamikusan fejlődő banki szoftver fejlesztési szférában működő 100%-ig magyar tulajdonban lévő, javarészt Y generációs kollégák által alkotott vállalkozás A nemzetközi piacon tett kutatásaink során felismertük, a megfelelő dolgozói környezet fontosságát és szükségszerűségét, mely hitünk szerint javítja az abban alkotók hatékonyságát.

A Loxon Solutions Dévai utcai több, mint 1000 négyzetméteres irodáját a Mashroom Design csapata tervezte és keltette életre 2015-ben, melyet 2016-ban a Lőportár utcai főhadiszállás átépítése követett. A feladat nehézsége egyben különlegessége abban rejlett, hogy nem klasszikus irodaépületről van szó, hanem a 950 négyzetméternyi terület 17 lakás összenyitásával alakult ki annak minden előnyével és hátrányával, melynek közel 70%-a open office jelleggel működik.

Az irodatér kisebbik része cellázott, közel 15 munkatársnak otthont adó utcai fekvésű vezetői és középvezetői iroda. A cég termékeinek jellegzetes színei adják az egyes irodák kiegészítő színskáláját az alap meleg szürkével kombinálva. A közel 60 munkatársnak otthont adó open office irodatér napfényes, míg a zegzugos pihenő részek nyugati és északi tájolásúak, növelve ezek intimitását és nyugalmát.

Az ergonomikus térszervezés mellett egy szerkezetelvű irodai kialakítást követtünk, mely megmutatja az épület és a térbe bekerülő elemek valódi szerkezetét, felvállalva azok csomópontjait, ezzel biztosítva egy rendkívül modern teret. A nyitott álmennyezet, a mobil térelválasztók, pihenő részek, a nappali könyvespolc kialakítása mind ezen gondolat mentén készültek.
Dolgozóink a számítógépes munkaállomásoktól pár lépésre otthonosan érezhetik magukat, feltöltődhetnek, inspirálódhatnak. A design szerves részét a 60-70-es évek felújított, újragondolt ülőbútorai képezik, kiegészítve a romkocsmákból, modern pubokból ismert anyaghasználattal, zártszelvény struktúrákkal, OSB lapokkal, raklapokkal.