A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Click On Hungary Kft.

Projekt adatok

Cím: 1021 Budapest Kuruclesi 14
Dolgozók száma: 20
Átadás éve: 2015 Q4
Méret: 300 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Leírás

A Click On Hungary Kft. számára mindig kiemelt fontosságú volt a munkakörnyezet magas színvonala és a dolgozók munkakörülményekkel való megelégedése. Éppen ezen okból, idén év elején költöztünk be új irodánkba, a Kuruclesi út 14 szám alatti épületben.
A zöldövezeti környezetben elhelyezkedő épület igényesen kialakított, minden elvárásnak megfelelően került kiválasztásra.
Az épület saját tulajdon, melynek teljes felújítását végeztük el. Kialakításra került közös irodai tér, illetve tárgyalók, sportszoba, pihenőszoba és külön irodák is. A kényelmet szolgálja a központi klímaberendezés, a sportszoba, pihenőszoba és a panorámás terasz, mely pazar kilátást kínál a budai hegyekre.
A belső tér kialakítását Ölbey István belsőépítész végezte, a minőségi kivitelezést pedig kompetens alvállalkozók megbízásával, magas minőségben oldottuk meg. A harmonikus belső tér színeiben követi a cég és termékünk megjelenésének arculati elemeit úgy, hogy a színek felhasználása mégis inkább a teret valamint az élhető, szerethető környezetet hangsúlyozza. A minőségi anyagfelhasználás mindenben megmutatkozik a burkolatoktól kezdve a szaniterekig. A közösségi helyiségek, mint a konyha, terasz, pihenőszoba is a kellemes közös munka lehetőségét kínálják.
A kert kialakítása során törekedtünk a forma és funkciók egységére, valamint a munkavállalók számára sport és kikapcsolódási lehetőségek biztosítására. Ennek megfelelően a felszerelt, belső sportszobán túl ping pong, darts és bográcsozás, közös étkezés lehetősége is adott. Az erdős környezet illetve a természet közelsége a városon belül szinte egyedülállóak és olyan körülményeket biztosítanak, amelyek a munkavégzést és a kikapcsolódást is maximálisan szolgálják.
Az iroda megközelítése egyszerű: a Budakeszi útról közvetlenül, a Hűvösvölgyi útról a Bognár utcán keresztül érkezünk. Az épülethez garázs is tartozik valamint az utcán is ingyenes a parkolás.