A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Food Base kft. irodaháza

Projekt adatok

Cím: 2100 Gödöllő Kühne Ede utca 4.
Dolgozók száma: 15
Átadás éve: 2015 Q4
Méret: 450 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Reload Építészstúdió

Tervező iroda:

Reload Építészstúdió

Kivitelezés:

Térváz Építőipari Kft.

Leírás

2014-ben kaptuk a megbízást az aromákat gyártó Food Base Kft.-től, hogy tervezzük meg új gödöllői raktár és gyártócsarnokukat és az ehhez tartozó irodaházat is, mely irodaház egyben a cég arculati megújításának egyik legfontosabb eleme is. Az irodaház esetében nem csak az épület megtervezésére kaptunk megbízást, de a komplett belsőépítészeti tervek elkészítését is ránk bízták.

A megbízónk elvárása egy egyszerű, de megjelenésében egyedi, friss és értékálló, az ipari park területén meghatározó megjelenésű épület tervezése volt, ami képes kapcsolatot teremteni a cég profilját adó ételaroma gyártással, ugyanakkor belső tereivel igényes és időtálló munkakörnyezetet teremt.

Megbízónk felismerte, hogy az ipari parkok építészetének funkcionális világába becsempészet legkisebb kreativitás is nagyban gazdagítja az épített környezetet és a cég arculatát is építi, mindamellett, hogy az üzem dolgozói számára egy - az ipari szektorban - szokatlanul magas minőségű munka/pihenő környezetet biztosít.

Mind a külső, mind a belsőterek tekintetében a tervezési koncepció alapját, az élénk és nem szokványos színek használatának, az alap geometriai elemek absztrakt megjelenítési lehetőségeinek keresésének, valamint az átlátható, tiszta belső tér megteremtésének – utalásként az élelmiszeraromák vegytiszta, de színes világára - igénye adta.

Az irodaház végletekig egyszerűsített, letisztult tömegét a szalagablakok üvegtáblái között, tervezett véletlenszerűséggel elrendezett színes üvegpanelek elhelyezésével és a szokatlan homlokzati színválasztással tettük különlegessé. A homlokzat meglepő és karakteres színhasználata kiemeli a főépület tömegét az ipari park architecturájából. Ez a megoldás nem csak a német és holland építészet ihlette designnal hoz újat az ipari parkok világába, de műszaki értelemben is kihívást jelentett.

Az irodaépületben elhelyezett helyiségeket egy 9m magas átrium választja ketté, melyben a recepciós pult és lounge bútorok kaptak helyet.