A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



FX Software Zrt.

Projekt adatok

Cím: 1066 Budapest Weiner Leó utca 16. VI.-VI
Dolgozók száma: 40-50 fő
Átadás éve: 2016 Q3
Méret: 850 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Kinnarps Hungary Kft.

Tervező iroda:

Domján Gábor

Leírás

Az FX Software egy treasury szoftvert fejlesztő cég, ügyfeleink elsősorban pénzügyi intézmények, bankok, nagyvállalatok.
Az iroda kiválasztásánál és kialakításánál fő szempont volt, hogy tágas, világos, szellős és letisztult tereink legyenek, amelyek nyugalmas és kellemes légkört biztosítanak. Mindenképpen szerettük volna elkerülni, hogy egy zsúfolt irodaház zárt és levegőtlen tereire emlékeztessen, egy otthonosabb, szabadabb hangulatot szerttünk volna teremteni. A saját kerttel és teraszokkal, a nagy ablakfelületekkel, nyitható ablakokkal és az alapvetően letisztult designnal úgy érezzük ezt a sikerült megvalósítanunk. A terek tervezésénél arra törekedtünk, hogy a különböző munkacsoportok hatékonyan tudjanak együttműködni, és mindenki a munkájának megfelelő körülmények között tudjon dolgozni. A munkatársak véleményére építettünk, a kulcsemberekkel közösen döntöttünk az elrendezések, kialakítások fő irányairól. Így végül a sok együttműködés és kommunikáció mellett, akinek szüksége van az elmélyülésre, csendre, az azt is megtalálja.
Az irodában külön szárnyakban vannak a különböző csoportok, azonban több munkaállomást alakítottunk ki a szükségesnél, hogy a kollégáknak lehetőségük legyen költözni, és az adott projektnek megfelelően összeülni.
Ezen felül számos közösségi tér, étkező (természetesen csocsóval), társalgó, terasz, kert áll a munkatársak rendelkezésére feltöltődés céljából, valamint több tárgyaló, egy csendes projektszoba, két csendes „meeting-box” és egy telefonfülke kaptak helyet az irodában, hogy a bizalmas ügyek (akár céges akár magán) intézésére is legyen lehetőség; továbbá recepció, lobby, tárolók, mellékhelységek, bicikli-, motorparkoló és egy tusoló is része még az irodának.