A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

ÜGYVÉDI IRODA REDESIGN

Projekt adatok

Cím: 1143 Budapest Thököly út 106/b
Dolgozók száma: 2
Átadás éve: 2016 Q3
Méret: 45 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

TELMEX-NOWY STYL ZRT.

Belsőépítész:

LEVEL UP Office Design

Leírás

Sokan biztosan így képzelik el az ügyvédi irodákat: egy nagy, rusztikus faasztalnál ül az ügyvéd úr, aki barna bőrfoteljéből hallgatja ügyfelei panaszait, és kis sem látszódik a papírhegyek mögül. Nos, mikor a tervezők a zuglói ügyvédi iroda felújításába kezdtek, ezt a látomást mindenképpen szerették volna eloszlatni, és egy üde, barátságos környezetet kialakítani.

A korábban ügyvédi munkaközösségként működő irodára már jócskán ráfért egy külső és belső rekonstrukció, így nem féltünk falakat sem mozgatni – két kisméretű iroda egybenyitásával jött létre az új irodatér. A cél az volt, hogy egy helyiségben alakítsunk ki két munkaállomást egy vezető ügyvédi asztallal és egy operatív számítógépes munkaállomással, valamint egy nyolcfős reprezentatív tárgyalóval.

A modern arculat kialakítása érdekében gondosan megválogatott kiegészítőkkel és belsőépítészeti elemekkel dolgoztak a tervezők. A finom részletek, bár nem feltűnőek, de minden irodában fontosak, itt ilyenek az egyedi gyártású bőr fogantyúk, a fűtőtesteket takaró elemek és asztallábak.

Szinte minden teljesen megújult, a külső nyílászárók, a LED világítással ellátott álmennyezet és az iroda gépészeti rendszere is. A falakat exkluzív vinyl tapéta fedi, amit a felső szekrénybe rejtett indirekt világítás emel ki. A tér akusztikáját magas minőségű, komforthátoldalas modulszőnyeg javítja, mely egyúttal elegáns megjelenést is kölcsönöz a térnek.