A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



DVM group

Projekt adatok

Cím: 1052 Budapest Türr István u. 8.
Dolgozók száma: 85
Átadás éve: 2016 Q1
Méret: 1400 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

DVM group - Belsőépítészet

Kivitelezés:

DVM group - Kivitelezés

Projektmenedzsment:

DVM group - Projektmenedzsment

Leírás

A magyar ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője, a DVM group márciusban költözött a Váci 1 újjáéledt műemlék épületébe. A pezsgő belváros közepén, a Vörösmarty térnél kialakított 1400 m2-es, kétszintes iroda tervezése és a belsőépítészeti kialakítása is az építőipari cégcsoport érdeme. A műemlék ingatlan Alpár Ignác egyik leghíresebb munkája: az Első Pesti Hazai Takarékpénztár székháza 1911-1915 között épült, a rendszerváltás után tizenöt évig a Budapesti Értéktőzsdének adott otthont.

Az utcafronti üvegajtón keresztül jól látszik a hatalmas, friss hatású zöldfal, ahonnan néhány lépcsőfokon keresztül jutunk el a nagyvonalú recepciós térbe. A századfordulós műemléképületbe a DVM group indusztriális, letisztult belsőépítészeti kialakítást alkotott, amit a betonhatású színek, az üvegfalak és a látható gépészeti rendszerek határoznak meg, a kör- és hengerformájú dizájnlámpák pedig még inkább kiemelik az organikus kialakítást.

Az előtér stílusát a recepciós pult betonhatású tömbje definiálja; jobbra a cégcsoport díjai sorakoznak. A falfelületeken a megvalósult projektek egy-egy kinagyított részlete látható. A lift mellett kettő, a recepció mögött három tárgyalót alakítottak ki, amelyek közül a két legtágasabb egybenyitható. A földszint a vendégek reprezentatív világa; az emeleti munkaállomásokhoz vezető lépcsősor elegánsan keresztülmetszi a hatalmas teret és egy újabb letisztult geometriai formával gazdagítja az irodát.

Az emeleten, amely az épület adottságainak megfelelően U alakot követ, divíziók szerint több egyterű irodarész került kialakításra. Az ívelődő teret a munkaállomás-csoportok mellett fókuszhelyiségek, nyomtatószobák, telefonfülkék szegmentálják. A részlegek között lounge jellegű közösségi területek kaptak helyet, ahová kisebb megbeszélésekre is el lehet húzódni. A nagy konyha színes székeivel otthonos hatást kelt, és fontos találkozási, közösségi pont is az irodában. Funkcionalitás és esztétikum: a DVM group méltó otthonra lelt az új irodában.