A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

TriGranit Iroda

Projekt adatok

Cím: 1132 Budapest Váci út 30
Dolgozók száma: 25
Átadás éve: 2016 Q1
Méret: 400 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Kézdy Katalin építész

Leírás

A Váci úton a BC 30 irodaház nyolcadik emeletét elfoglaló TriGranit 2016 február óta üzemel új székhelyén. Az új iroda kiválasztásánál elsődleges szempont volt a központi elérhetőség és a természetes napfény minden kolléga számára. Az új iroda kialakításánál az alapkoncepció a letisztultság, a minőség és mindezek mellett a családiasság közvetítése volt. Az iroda tervezésében és kialakításában a cég fő tevékenységéhez hűen az amúgy saját iroda és kereskedelmi ingatlanfejlesztéseken dolgozó tervező kollégák és kolléganők vettek részt.
A hosszú téglalap formájú iroda három oldalról is nyitott, majdnem földig érő hatalmas üvegablakokkal szegélyezett, így az iroda összes helyisége rendkívül világos. A kialakított irodahelyiségek mindegyikéből nyílik ajtó a teraszra, ami az egész 400 négyzetméteres irodát körülöleli.

Az iroda dizájnjának alapkoncepciója a logóban is fellelhető elemek alkalmazása volt, így született meg a háromszög mintázatú, plasztikus recepciós pult és a beépített szekrény is. Az irodában is a cég arculatát meghatározó színek dominálnak: antracit szürke, világos szürke és piros. A közös területeken és közlekedőkön hatalmas fotómontázsok találhatók, azokról az épületekről, amelyeket a TriGranit csapata alkotott a cég két évtizedes működése során.

A TriGranit iroda 400 négyzetméterén az általános irodák mellett három vezetői iroda, egy vezérigazgatói iroda és négy tárgyaló található. A TriGranit a budapesti irodán kívül további három irodával rendelkezik a régióban: Krakkóban, Varsóban és Pozsonyban ezért a négy tárgyaló a négy város nevét viseli. A Pozsony és Budapest tárgyalóban 6-6 ember, a Krakkó és Varsó tárgyalókban 8-8 ember fér el kényelmesen. A lengyel városok nevét viselő tárgyalók egybenyithatók, lehetőséget teremtve nagyobb tárgyalások lebonyolítására. A TriGranit iroda a legmodernebb technikával felszereltek, mindegyik tárgyaló alkalmas videó konferenciák lebonyolítására.