A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


NOKIA C4 székház

Projekt adatok

Cím: 1082 Budapest Szigony utca 17.
Dolgozók száma: 2260
Átadás éve: 2016 Q4
Méret: 23660 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Archimon Építészeti és Belsőépítészeti Kft.

Irodabútoros:

Modulyss - Decor Floor Kft., TECHO HUNGÁRIA Kft.

Kivitelezés:

ProInterier1 Kft.

Leírás

A Nokia új székháza a Corvin sétányon egy közel 24.000 négyzetméter alapterületű irodaépületben kapott helyett, amely épület karakteres formavilágával és innovatív szerkezeti megoldásaival nemzetközi viszonylatban is különleges. Az irodaépület belsőépítészeti tervezése az épület adottságaihoz igazodva, valamint a Nokia irányelveit követve és betartva zajlott.
A tervezés során a munkavállalók elvárásaihoz is igazodó, a mai modern iroda követelményeknek megfelelő belső tereket hoztunk létre. Különös figyelmet fordítottuk a lehető legoptimálisabb helykihasználás mellett a munkaállomások ergonómiai szempontok szerinti kialakítására is, úgymint fény-, hőmérséklet, zaj-, akusztikai hatások.
Az épület három szárnya, három különböző téma mentén lett kialakítva, melyek a Nokia-t, mint céget illetve annak cégfilozófiáját képviselik.

Az első szárny Finnország, vagyis az Origin

A második Magyarország, a Development

A harmadik a Globális Világ, a Connectivity

A különböző egységekre jellemző motívumok, design elemek és színvilág hangsúlyozásával kívántuk az egységek egyediségét elérni.
A finnországi szárnyban a modern, skandináv hatású, erdőt imitáló fa térelválasztó elemek adják meg az irodaterület karakterét. A letisztult fa térelválasztók erdő motívuma a tapéta grafikákban, illetve a fa lámpaburákban is megjelenik.
A magyarországi témát az erőteljesebb piros szín képviseli, a falgrafikákban magyar motívumok, a berendezésekben pedig magyar tervezők design termékei jelennek meg.
A Globális Világ szárnyban a kapcsolódást szemléltető design elemek alkalmazásával egy high-tech világban érezhetjük magunkat, ahol minden mindennel összekapcsolódik. A frissesség, a lendületesség, a modern gondolkodásmód jellemzi az itt kialakított belső tereket, amelyek az ultramodern lámpákban és grafikai illusztrációkban is visszaköszönnek.
Az open office, illetve break-out terek kényelem és funkcionalitás szerint lettek kialakítva, ahonnan a legújabb technológia újítások sem hiányozhatnak.