A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

H&M - Váci 1.

Projekt adatok

Cím: 1052 Budapest Deák Ferenc utca 3-5.
Dolgozók száma: 10
Átadás éve: 2016 Q2
Méret: 370 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Tervező iroda:

Bánáti+Hartvig Építész Iroda Kft

Kivitelezés:

Horsens Partners Kft

Leírás

A H&M Hennes & Mauritz nemzetközi ruházati lánc a Váci 1 nem mindennapi szépségű és múltú műemlék épületében tavasszal nyitotta meg egyik legnagyobb üzletét. Az egyedülálló üzlettér felett a 4. emeleten ezzel egy időben került kialakításra a H&M új központi irodája.
A Váci 1 épülete 1915-ben épült, eredetileg az Első Pesti Takarékpénztár főépületeként szolgált, üzletekkel az utcaszinten, irodákkal a közbenső szinteken és lakásokkal a felső, ill. tetőszinteken. Az UNESCO által védett világörökség részét képező épületbe friss, kortárs hangulatú enteriőrt álmodtak meg a tervezők.
A tereket visszafogott, természetes anyaghasználat jellemzi, a fehér és szürke felületeket a padlóról a mennyezetre felfutó faburkolatok lágyítják. A transzparens irodaterek szögletességét a reprezentatív ovális tárgyaló lendületes vonalvezetése, játékos álmennyezeti kialakítása oldja. Az egész iroda egyszerre fiatalos és elegáns, melynek esszenciáját a mennyezetburkolatok és a világítás egyedi kialakítása adja meg.
A H&M nem csak a ruhagyártás terén, hanem az irodája kialakítása során is kiemelt figyelmet fordított a fenntartható, környezettudatos belsőépítészeti megoldások alkalmazására, környezetterhelés csökkentésére. Az irodájukban ezért kizárólag energiatakarékos fényforrásokat használnak, valamint a hűtés- fűtés-ventilláció terén is csakis a legújabb energia- és erőforrás-takarékos berendezések kerültek beépítésre.