A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



DHL - Budapest Support Center

Projekt adatok

Cím: 1097 Budapest Könyves Kálmán Krt 11
Dolgozók száma: 170
Átadás éve: 2016 Q3
Méret: 2000 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Örkényi Antal és Katona Gyöngyi

Növénydekoráció:

Bloom & Go

Irodabútoros:

Bravosincord Kft., Kinnarps Hungary Kft.

Kivitelezés:

DVM group - Kivitelezés

Leírás

A DHL Supply Chain Magyarország Kft logisztikai szolgáltatást nyújtó ügyfélszolgálati központja 2 emeleten, 170 munkatárs nyújt komplex szolgáltatást a 96 országban élő, 46 ügyfele számára.

Az iroda tervezésekor a térkialakítási koncepció megalkotása során a tervezők törekedett arra, hogy a tér tervezésébe bevonja mindennapi felhasználóit azzal a szándékkal, hogy elkötelezett lakói, felelős alakítói és fenntartói legyenek munkakörnyezetüknek.

A tervezési munka minden fázisában együtt dolgoztak a tervezők a DHL munkatársaival. A térkialakítási koncepciójuk fontos eleme, hogy az iroda átadásával a tér nem kerül végleges állapotba. Az irodatérre úgy tekintenek, mint egy folyamatosan alakuló és megújulni képes térre, amely a tervezési és kivitelezési folyamatot követő átadás után is, a munkatársak visszajelzései alapján alakulhat. Ennek biztosítására az elhelyezett interakciót segítő elemek és a beköltözés után a munkatársak számára rendszeres visszajelzési lehetőséget nyújtó fórumok szolgálnak.

A DHL fontos célnak tekintette, hogy az irodatér tükrözze a vállalati kultúra meghatározó elemeit: dinamizmus, rugalmasság, átláthatóság, ügyfélközpontúság, a környezethez való felelős hozzáállás, minőség, precizitás. A munkatér kialakítása során meghatározó szempontnak tartotta, hogy olyan munka és rekreációs tereket hozzon létre, amelyek ösztönzően hatnak a munkatársak teljesítményére és hozzájárulnak a teret használó emberek mentális és fizikai jóllétéhez.

Az iroda szíve mindkét szinten a 60nm-es közösségi terület, agóra, a kávézó. Itt történnek a találkozások, beszélgetések, szervezeti információ megosztások. Az asztalok átrendezhetőek, vannak átguríthatóak, így bárhol kialakítható gyors megbeszélés, akár puffon ülve. A rugalmasan átrendezhető tréning szobák falai írhatóak. Van egy 50nm-es chill-out area is.

Az iroda megközelítéséhez alternatív közlekedést választóknak, lehetősége van kerékpár, roller tárolására és felfrissíthetik magukat a zuhanyzóban.