A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Poplart BTL Kommunikációs Ügynökség & Adnio...

Projekt adatok

Cím: 1022 Budapest Bimbó út 82-86.
Dolgozók száma: 17
Átadás éve: 2016 Q1
Méret: 275 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Varga Kata - www.vargakata.hu

Tervező iroda:

Képes-Harjay Zsolt FORM+ART 2003 Kft.

Leírás

A Poplart BTL reklámügynökség kreatív kommunikációs megoldásokat kínál ügyfelei számára a magyar piacon. Két fő tevékenységi köre a csomagolás design, illetve ambient és eladáshelyi promóciós kampányok tervezése és kivitelezése. A cég egy éve saját brandet is létrehozott: byLove márkanéven üzenetes csokoládékat tervez, gyárt és forgalmaz.

Az iroda kialakítása során a legfőbb szempont az volt, hogy ideális munkakörülményeket teremtsen a kreatív és az ügyfélkapcsolati csapat eltérő elvárásai szerint.

Az alkotáshoz szükséges nyugalom megteremtése mellett a kreatív részleg grafikusai számára az is fontos volt, hogy kontrollált fényviszonyokat teremtsünk a monitoron történő tervezéshez.

Az ügyfélkapcsolati/sales-es csapat munkája folyamatos kommunikációt igényel, amely a tág, nyitott térben könnyebben megvalósul. A paravánokkal elválasztott munkaállomások kellő szeparáltságot tesznek lehetővé az elmélyültebb munkához is.

A két részleget az irodavezetésnek helyt adó recepciós pult köti össze, amely a napi operatív ügyintézés helyszíne is. Szintén a központi térhez tartozik a tárgyaló, illetve vele szemben a tágas konyha, amely a legfőbb közösségi tér az irodában.

Az üvegajtóknak köszönhetően a munkára szánt terek egy egységet alkotnak, mégis különállók. Ebbe beletartozik a cégvezetésnek helyet adó sarokiroda is, amely szintén transzparens üzenetet sugároz a munkatársak felé.

Az iroda designjának kialakítását a nagyvárosi, pörgős életforma ihlette. A budai, nyugodt, kertvárosi zöld környezet ellenpontjaként a belső terek modern, industriális hangulata New York időtlen atmoszféráját idézik. A városét, ahol mindig történik valami, amely mindig új izgalmakat tartogat és amely sohasem alszik.

A designelemekben többek között megjelenik Manhattan panorámája, a subwayek színes csempézett falai, közterületi hirdetések színes megjelenései, a SOHO kazettás üvegportáljai és házfalai, valamint a coffee shopok világa.