A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

BudaPart

Projekt adatok

Cím: 1117 Budapest Kopaszi gát 0
Dolgozók száma: 4
Átadás éve: 2016 Q3
Méret: 130 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Creawood, InnoShop, Vivax Irodabútor

Belsőépítész:

Hollán9

Világítástechnika:

ZConcept Kft

Kivitelezés:

Market Építő Zrt.

Fejlesztő:

Property Market Kft.

Leírás

Újbudán, a Duna mellett, a Kopaszi gátként ismert parkkal szemben épül Budapest legnagyobb vegyes funkciójú beruházása, a BudaPart. A Lágymányosi-öböl másik oldalán megvalósuló új városnegyed lakóingatlanjait értékesítő iroda a park bejáratánál lévő épületben talált otthonra.

2016. nyarán került felújításra az épületrész. A BudaPart értékesítési irodájának kialakításakor fő szempont volt a letisztult, minimalista formavilág, a funkcionalizmus ötvözve az otthonosság érzetével. Az iroda, mint az első találkozási pont a lehetséges vásárlók és a termék között, a BudaPart arculatának és pozícionálásának megfelelő kialakítással és hangulattal kell rendelkezzen, hogy ugyanolyan esztétikus legyen, mint a jövő városrésze. A design ergonomikus megoldásokkal társul, mindez olyan munkahelyet teremtett, ahol az értékesítők szívesen töltik munkanapjaikat, az ügyfelek pedig kiváló benyomást szereznek.

Egyedi bútorok kerültek gyártásra, mint például az impozáns recepciós pult és a virágtartó állványok, amelyek térelválasztóként is funkcionálnak. Korong alakú függesztékek elegáns megoldással hidalják át a belmagasságot a munkaállomások megvilágításához, míg a különböző méretű szőnyegek teszik még otthonosabbá az irodát. A designszemléletet mutatja az a pár kézműves lámpa, amely a hangulatvilágításról gondoskodik. Az értékesítési irodában kapott helyet a leendő városrész makettje is, ami nagyban hozzájárul az érdeklődők térbeli orientációjának segítéséhez.

A homlokzaton elhelyezett cégérek és homlokzati tábla szürkület után automatikusan világítást is kapnak. A beltérben a brand nonfiguratív mintájú tapétán köszön vissza.
Az enteriőr egyik legkarizmatikusabb eleme a lépcső, amely a két funkciót, mint ügyfélteret és tárgyalókat választja el egymástól.

Mindkét emeleten kialakításra került egy-egy sarok, amely kényelmes ügyfélváróként működik. Az érdeklődő szülők kényelmét és nyugalmát szolgálja az a gyermeksarok, amely játékokkal várja a kicsiket.