A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Lexmark

Projekt adatok

Cím: 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 8.
Dolgozók száma: 320
Átadás éve: 2013 Q4
Méret: 3476 m²

Képek

Recepciós tér Recepciós tér Recepciós tér Showroom Recepciós tér Recepciós tér Collaborative area Showroom Tárgyaló Tárgyaló Tárgyaló Irodatér Irodatér Irodatér Irodatér Irodatér Irodatér Irodatér Irodatér Irodatér Konyha

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Kinnarps Hungary Kft., Arkhenea, Streamnet Kft.

Belsőépítész:

DVM group - Kivitelezés, Streamnet Kft

Audiovizuális rendszerek:

Streamnet Kft.

Leírás

A Lexmark új arculatának 2013-ban történő bevezetése kiváló alkalmat nyújtott a meglévő irodai környezet felfrissítésére. Ennek megvalósításához egy projekt csapat jött létre, mely egészségesebb munkakörnyezet létrehozását tűzte ki céljául, biztosítva ezáltal a produktivitást és kiegyensúlyozott teljesítőképességet. Kezdetként egy kérdőív kitöltését kérte a Lexmark dolgozóitól a munkakörnyezetükkel kapcsolatos érzéseik feltérképezésére. A visszajelzések számos kihívásra derítettek fényt. Az ezekre adandó megoldások képezték a tervezés alapját: nyitott, természetes fénnyel ellátott irodaterek biztosítása a bizalmas beszélgetéseket szolgáló helyiségek kialakítása mellett, természet közeli munkakörnyezet biztosítása az irodaterek technológiai fejlesztése mellett. A végső designban az egyes iroda területeken a Lexmark új arculati színei köszönnek vissza, egybefonódva az adott területhez társított természeti képpel (pl. mező, sivatag, erdő, jég). Az adott tematika által meghatározott élő növények, ezekre utaló dekorációs elemek és képi világ társulnak az egyes zónához. A Lexmark rendkívüli hangsúlyt fektetett a kommunikáció minden fajtájának elősegítésére az irodán belül: legyen szó akár gyors csapat megbeszéléseket szolgáló, a falakra és pillérekre elhelyezett írható tapétáról, az egyéni hívásokhoz szükséges szférát biztosító kis telefonfülkék elhelyezéséről, a kötetlen beszélgetések helyszínét adó közösségi terek létrehozásáról vagy akár a dolgozók kreativitásának teret adó mágneses falról. Mivel az iroda bemutató térként is szolgál a számos nemzetközi látogató számára, hazai tájakat felvonultató fotók kerültek az egyes irodaterekbe, csakúgy, mint a Budapest hídjairól és magyar folyókról elnevezett tárgyalókba.