A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Lexmark

Projekt adatok

Cím: 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 8.
Dolgozók száma: 320
Átadás éve: 2013 Q4
Méret: 3476 m²

Képek

Recepciós tér Recepciós tér Recepciós tér Showroom Recepciós tér Recepciós tér Collaborative area Showroom Tárgyaló Tárgyaló Tárgyaló Irodatér Irodatér Irodatér Irodatér Irodatér Irodatér Irodatér Irodatér Irodatér Konyha

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Kinnarps Hungary Kft., Arkhenea, Streamnet Zrt.

Belsőépítész:

DVM group - Kivitelezés, Streamnet Zrt.

Audiovizuális rendszerek:

Streamnet Zrt.

Leírás

A Lexmark új arculatának 2013-ban történő bevezetése kiváló alkalmat nyújtott a meglévő irodai környezet felfrissítésére. Ennek megvalósításához egy projekt csapat jött létre, mely egészségesebb munkakörnyezet létrehozását tűzte ki céljául, biztosítva ezáltal a produktivitást és kiegyensúlyozott teljesítőképességet. Kezdetként egy kérdőív kitöltését kérte a Lexmark dolgozóitól a munkakörnyezetükkel kapcsolatos érzéseik feltérképezésére. A visszajelzések számos kihívásra derítettek fényt. Az ezekre adandó megoldások képezték a tervezés alapját: nyitott, természetes fénnyel ellátott irodaterek biztosítása a bizalmas beszélgetéseket szolgáló helyiségek kialakítása mellett, természet közeli munkakörnyezet biztosítása az irodaterek technológiai fejlesztése mellett. A végső designban az egyes iroda területeken a Lexmark új arculati színei köszönnek vissza, egybefonódva az adott területhez társított természeti képpel (pl. mező, sivatag, erdő, jég). Az adott tematika által meghatározott élő növények, ezekre utaló dekorációs elemek és képi világ társulnak az egyes zónához. A Lexmark rendkívüli hangsúlyt fektetett a kommunikáció minden fajtájának elősegítésére az irodán belül: legyen szó akár gyors csapat megbeszéléseket szolgáló, a falakra és pillérekre elhelyezett írható tapétáról, az egyéni hívásokhoz szükséges szférát biztosító kis telefonfülkék elhelyezéséről, a kötetlen beszélgetések helyszínét adó közösségi terek létrehozásáról vagy akár a dolgozók kreativitásának teret adó mágneses falról. Mivel az iroda bemutató térként is szolgál a számos nemzetközi látogató számára, hazai tájakat felvonultató fotók kerültek az egyes irodaterekbe, csakúgy, mint a Budapest hídjairól és magyar folyókról elnevezett tárgyalókba.