A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



adidas Group

Projekt adatok

Cím: 1118 Budapest Rétköz u. 5.
Dolgozók száma: 4
Átadás éve: 2013 Q2
Méret: 282 m²

Képek

Nagy tárgyaló- modern és kellemes A nagy tárgyaló falát az adidas legnagyobb sportcsillagainak képei díszítik Kis tárgyaló: valódi sportolók által, történelmi pillanatokban viselt cipők replikáival- 1954 Bern, Labdarúgó VB: a német válogatott ebben a cipőben győzi le a jóval esélyesebb Magyarországot. A vendégeket Adi Dassler óriás méretű képe köszönti, amint a futball- történelem egyik legnagyobb találmányát tartja a kezében Üdvözöljük az adidas budapesti irodájában :) Recepció- a szófa fölötti fimltekercsen a múltból a jelenbe haladva híres sportolók fotói Az adidas 1968 óta a Magyar Labdarúgó Szövetség büszke partnere. A követkeő szezon kiemelkedő termékei Az emblematikus 3 csík az iroda központi eleme. Kényelmes munkatér Szenvedéllyel a sport és divat iránt

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Streamnet Kft.

Belsőépítész:

Streamnet Kft

Audiovizuális rendszerek:

Streamnet Kft.

Leírás


Az adidas hosszú és gazdag történelemre tekint vissza Magyarországon. A márka erejét, dinamizmusát, és a sport iránti szenvedélyét tükrözi vissza az új reprezentációs- és marketing iroda, amelybe 2013.májusában költözött a cég. Gazdagrét, illetve a Budawest irodaház kellemes és családias otthont ad neki.



A tervek Matus Koncek építész, és kreatív csapata nevéhez fűződnek. A fő cél egy olyan környezet kialakítása volt, amely abszolút funckionális, kielégíti az irodai élet minden igényét, modern technikával felszerelt, de emellett megőrzi a lendületességet és energiát, amely az adidas mindennapi életére jellemző.



Az iroda stílusa modern, letisztult és légies. Teljes egészében áthatja a természetes fény. A tárgyalók tökéletes helyszínt biztosítanak üzleti megbeszélések számára, míg a 177 nm-es terasz inkább a kötetlen beszélgetések és a kikapcsolódás színtere. Az irodában tapintható a divat iránti vonzalom is, melyet az adidas originals márka képvisel.



Az iroda hű képmása az adidas Group Közép-Kelet-Európai központja irodájának, a helyi partnerek igényeit kielégítő részletekkel és egy csipetnyi kreativitással megfűszerezve.