A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

adidas Group

Projekt adatok

Cím: 1118 Budapest Rétköz u. 5.
Dolgozók száma: 4
Átadás éve: 2013 Q2
Méret: 282 m²

Képek

Nagy tárgyaló- modern és kellemes A nagy tárgyaló falát az adidas legnagyobb sportcsillagainak képei díszítik Kis tárgyaló: valódi sportolók által, történelmi pillanatokban viselt cipők replikáival- 1954 Bern, Labdarúgó VB: a német válogatott ebben a cipőben győzi le a jóval esélyesebb Magyarországot. A vendégeket Adi Dassler óriás méretű képe köszönti, amint a futball- történelem egyik legnagyobb találmányát tartja a kezében Üdvözöljük az adidas budapesti irodájában :) Recepció- a szófa fölötti fimltekercsen a múltból a jelenbe haladva híres sportolók fotói Az adidas 1968 óta a Magyar Labdarúgó Szövetség büszke partnere. A követkeő szezon kiemelkedő termékei Az emblematikus 3 csík az iroda központi eleme. Kényelmes munkatér Szenvedéllyel a sport és divat iránt

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Streamnet Kft.

Belsőépítész:

Streamnet Kft

Audiovizuális rendszerek:

Streamnet Kft.

Leírás


Az adidas hosszú és gazdag történelemre tekint vissza Magyarországon. A márka erejét, dinamizmusát, és a sport iránti szenvedélyét tükrözi vissza az új reprezentációs- és marketing iroda, amelybe 2013.májusában költözött a cég. Gazdagrét, illetve a Budawest irodaház kellemes és családias otthont ad neki.A tervek Matus Koncek építész, és kreatív csapata nevéhez fűződnek. A fő cél egy olyan környezet kialakítása volt, amely abszolút funckionális, kielégíti az irodai élet minden igényét, modern technikával felszerelt, de emellett megőrzi a lendületességet és energiát, amely az adidas mindennapi életére jellemző.Az iroda stílusa modern, letisztult és légies. Teljes egészében áthatja a természetes fény. A tárgyalók tökéletes helyszínt biztosítanak üzleti megbeszélések számára, míg a 177 nm-es terasz inkább a kötetlen beszélgetések és a kikapcsolódás színtere. Az irodában tapintható a divat iránti vonzalom is, melyet az adidas originals márka képvisel.Az iroda hű képmása az adidas Group Közép-Kelet-Európai központja irodájának, a helyi partnerek igényeit kielégítő részletekkel és egy csipetnyi kreativitással megfűszerezve.