A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Tolnagro Kft.

Projekt adatok

Cím: 7100 Szekszárd Rákóczi u. 146.
Dolgozók száma: 20
Átadás éve: 2013 Q2
Méret: 510 m²

Képek

Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Smart Office Solutions Kft., Streamnet Zrt.

Belsőépítész:

Monochrome Design Kft., Streamnet Zrt.

Kivitelező:

PSN Építőipari Kft.

Audiovizuális rendszerek:

Streamnet Zrt.

Leírás

A Tolnagro cégcsoport Magyarország legnagyobb állatgyógyászati termékekkel kereskedő vállalata. A szekszárdi anyacég 15 éve működik ugyanazon a székhelyen, a vállalkozás dinamikus fejlődésének a 2013-as arculatváltás, a terület és létszám bővülése is fő következményei voltak. Telephelyét a cég a szomszédos, több éve használaton kívüli, elhanyagolt állapotú, félkör alaprajzú, korábban autószalonként működő épülettel bővítette 2013-ban. Valódi kihívás volt az építészek számára a funkcióváltás. Az épület átalakítás után egy új szinttel bővült,így 510 négyzetméter hasznos alapterületű lett. Karaktere kívül és belül megváltozott.



Az épület szokatlan formáját tekintve jó példája lehet annak, hogy egy atipikus belső tér minden zugát élhetővé lehet tenni egy kis kreativitással.



A tulajdonos és a belsőépítész együttes ötletei és munkája tükröződik a kész épületen.



A cégcsoport működéséhez a több külön irodára bontott elrendezés ideális, a terek kialakítása is ennek megfelelően alakult. A külön szakmai területen dolgozó munkatársak önálló irodát kaptak. A munkahelyeket egy tízfős, videokonferencia-hívásokra felkészített tárgyaló, és egy impozáns terasszal ellátott tetőszinti, mobilfallal kettéosztható 70 m2-es előadóterem egészíti ki. A terasz az előadások szünetében a szekszárdi dombságra nyújt szép kilátást, tiszta időben pedig a másik oldalon a Duna vonala is látszik.



A belső tér központi eleme a faburkolatos, integrált világítású lépcsőtér és közlekedő. Az irodák erről a közlekedőről nyílnak sugárirányban. Több helyen visszaköszön a faburkolat, a teljes belsőn végigvonuló természetes anyag egyszerre sugároz eleganciát és otthonosságot.



Az irodaház a megjelenésével a cég által képviselt minőséget is tükrözi mindamellett, hogy a benne dolgozók kényelmét és nyugodt munkavégzését is kiszolgálja. A vállalkozás a megyeszékhelyre bevezető főút mellet található, s az erre járókban azt az érzést kelti, hogy a város él, folyamatosan fejlődik és növekszik. A cég jelenleg is építkezik, így az épület a jövő évben kap majd megfelelő külső környezetet.