A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Tolnagro Kft.

Projekt adatok

Cím: 7100 Szekszárd Rákóczi u. 146.
Dolgozók száma: 20
Átadás éve: 2013 Q2
Méret: 510 m²

Képek

Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro Tolnagro

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Smart Office Solutions Kft., Streamnet Kft.

Belsőépítész:

Monochrome Design Kft., Streamnet Kft

Kivitelező:

PSN Építőipari Kft.

Audiovizuális rendszerek:

Streamnet Kft.

Leírás

A Tolnagro cégcsoport Magyarország legnagyobb állatgyógyászati termékekkel kereskedő vállalata. A szekszárdi anyacég 15 éve működik ugyanazon a székhelyen, a vállalkozás dinamikus fejlődésének a 2013-as arculatváltás, a terület és létszám bővülése is fő következményei voltak. Telephelyét a cég a szomszédos, több éve használaton kívüli, elhanyagolt állapotú, félkör alaprajzú, korábban autószalonként működő épülettel bővítette 2013-ban. Valódi kihívás volt az építészek számára a funkcióváltás. Az épület átalakítás után egy új szinttel bővült,így 510 négyzetméter hasznos alapterületű lett. Karaktere kívül és belül megváltozott.Az épület szokatlan formáját tekintve jó példája lehet annak, hogy egy atipikus belső tér minden zugát élhetővé lehet tenni egy kis kreativitással.A tulajdonos és a belsőépítész együttes ötletei és munkája tükröződik a kész épületen.A cégcsoport működéséhez a több külön irodára bontott elrendezés ideális, a terek kialakítása is ennek megfelelően alakult. A külön szakmai területen dolgozó munkatársak önálló irodát kaptak. A munkahelyeket egy tízfős, videokonferencia-hívásokra felkészített tárgyaló, és egy impozáns terasszal ellátott tetőszinti, mobilfallal kettéosztható 70 m2-es előadóterem egészíti ki. A terasz az előadások szünetében a szekszárdi dombságra nyújt szép kilátást, tiszta időben pedig a másik oldalon a Duna vonala is látszik.A belső tér központi eleme a faburkolatos, integrált világítású lépcsőtér és közlekedő. Az irodák erről a közlekedőről nyílnak sugárirányban. Több helyen visszaköszön a faburkolat, a teljes belsőn végigvonuló természetes anyag egyszerre sugároz eleganciát és otthonosságot.Az irodaház a megjelenésével a cég által képviselt minőséget is tükrözi mindamellett, hogy a benne dolgozók kényelmét és nyugodt munkavégzését is kiszolgálja. A vállalkozás a megyeszékhelyre bevezető főút mellet található, s az erre járókban azt az érzést kelti, hogy a város él, folyamatosan fejlődik és növekszik. A cég jelenleg is építkezik, így az épület a jövő évben kap majd megfelelő külső környezetet.