A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Dealogic

Projekt adatok

Cím: 1062 Budapest Teréz körút 55-57.
Dolgozók száma: 140
Átadás éve: 2014 Q1
Méret: 2000 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Do Work Kft., Streamnet Zrt.

Világítástechnika:

Be Light Kft.

Belsőépítész:

willbedesign: Szegő Gábor, Hitka András styling: Gáti Anna, Streamnet Zrt.

Projektmenedzsment:

Stay in Hungary Kft.

Álmennyezet:

Armstrong Building Products

Vezető tervező:

willbedesign: Szegő Gábor, Hitka András styling: Gáti Anna

Kivitelező:

http://www.faiparicentrum.hu/

Audiovizuális rendszerek:

Streamnet Zrt.

Leírás

2014-ben adtuk át a Dealogic bővített irodáját az Eiffel irodaházban, amely immáron 2000 m2-en 180 fejlesztőnek, piackutatónak biztosít bensőséges munkateret. Tervezéskor nem a felső vezetőkre, hanem a munkavállalókra gondoltunk, amely egy igazi Y-generációs közösség. A kialakított tér leképezi és szolgálja e generáció igényeit hisz lendületes, high-tech, személyre szabható, de mégis játékos és könnyed. A csúszda például nem csak látványelemként szolgál, hanem jelentős funkciót is betölt, hiszen a két szinten bérelt területek egymás fölött helyezkednek el, és ezzel az extrém megoldással nagyobb födémáttörés nélkül sikerült összekötniük a két emeleten dolgozó munkatársakat. A formális konferencia termeken túl a közösségi tereknek számos formája jelenik meg és nem különülnek el élesen a munkaállomásoktól, hanem azokat behálózzák a teljes irodát. A madárcsiripelős dzsungel, kávébár, nagy étkező, xboxal, boxzsákkal felszerelt játékszoba, a multifunkcionális méhkasok, teraszokon kialakított étkezők, a többszintes auditórium vagy épp néhány parafa puffokból random kialakított meeting helyek mind segítik az egyéni teljesítményt és kikapcsolódást, a kollektív project alapú munkaszervezést és közösségépítést is. A térben szobrokat és festményeket is elhelyeztünk, így a kortárs design mellett a magyar képzőművészet is szóhoz juthatott. Ez egyrészt kultúrmisszió, vagyis, hogy minél többen ismerjék meg a mai formatervezés és képzőművészet alkotóit és alkotásait, másrészt ezek a használati és dísztárgyak, szobrok és képek fokozzák a munkaterek otthonosságát, s észre sem veszi az ott dolgozó, hogy mindezek közvetve kreativitásra, csapatmunkára és végül teljesítményfokozásra ösztönzik. Az irodában gyakran szerveznek céges rendezvényeket, szülinapi partikat, volt már hamburgersütő és húsvéti nyusziverseny, többnapos nonstop fejlesztő bajnokság, sőt, a dolgozók gyermekeinek már színdarabot is adtak elő Mikuláskor. A legfontosabb, hogy a munkatársak szívesen töltik idejüket az irodában akár munkaidő után is.





Project Manager és Ügyfélképviselő: Ferenc B. Nagy - Stay in Hungary Kft



Belsőépítészek: Szegő Gábor, Gáti Anna, Hitka András

Fotók: Filep Krisztina