A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

HPS Group

Projekt adatok

Cím: 1054 Hold u. 27.
Dolgozók száma: 85
Átadás éve: 2014 Q1
Méret: 699 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Leírás

A HPS Group 2003 óta bérel irodát a Hold utcában, és szinte a kezdetektől fogva ugyanaz a design jellemezte a belső tereket. Az évek során a csapat a sokszorosára duzzadt, és nem csak új kollégák, de új divíziók is megjelentek a színen. Ezzel párhuzamosan folyamatosan bővült az iroda is, 2013-ban azonban elérkezettnek láttuk az időt egy teljes megújulásra.



Olyan környezetet szerettünk volna létrehozni, aminek minden szeglete alkotásra ösztönöz. Egy zajos irodát, ahol fejekben is pörögnek a fogaskerekek, és kreatív koncepciók kerülnek a csiszolópapír alá.



A műhely



Mikor műhelyről beszélünk, dolgos mesteremberekre, alkotókra gondolunk, kiknek kezei közül válogatott iparművészeti gyöngyszemek kerülnek ki. Ők a szakmájuk szerelmesei, ez pedig nem csak a munkájukban, de alkotókörnyezetükben is megmutatkozik. A műhely gyakran rendezetlen, az avatatlan szemlélődő számára kissé kaotikus, az ott dolgozó viszont együtt lélegzik minden részletével, és ahogy az ötletek körvonalazódnak a fejében, talán úgy alakul maga a műhely is. Mindenben ott az inspiráció, a lehetőség, hogy valami mássá legyen. Ezt ismeri fel az, aki a műhelyt választja második otthonául.



Ezt a nyers, fából kifaragott világot láttuk magunk előtt az irodafelújítás első szakaszában, aztán mindezt ütköztettük kicsit a jelenünkkel is. Így egészült ki a tradícionális, „fűrészporszagú” megjelenés egyre több modern, inspiráló elemmel, melynek köszönhetően most egy olyan irodában dolgozunk, ahol a befejezetlenség és a szabadon hagyott beton burkolat épp annyira tervszerű, mint az egyes divíziók által megálmodott graffitik a falakon.



Természetesen a designon kívül a legfontosabb szerep a funkcionalitásé lett: a szobák, tárgyalók, közösségi terek úgy lettek kialakítva, hogy a hatékony csoportmunkát, mind az egyéni munkavégzést elősegítsék. Az új terek multifunkcionálisak, minden kis sarok alkalmas az ötletelésre (még az ebédlőnkben álló nagy fa konyhaasztalt is körbeüljük), így akkor sem zavarjuk egymást, ha párhuzamosan több csapat is hangosan agyal egy projecten.