A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

BIG FISH Art Office

Projekt adatok

Cím: 1066 Budapest Nyugati tér 1-2
Dolgozók száma: 24
Átadás éve: 2016 Q1
Méret: 330 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Leírás

A Nyugati pályaudvarral szemben, a Skála Metró irodaház hatodik emeleten bújik meg a BIG FISH Art Office, amelynek belső tere önmagában művészeti alkotás. Budapest romkocsma hangulata árad bármerre nézünk, vizuálisan erős sarkok, felületek, eklektikus terek, meghökkentő látvány fogadja az ide látogatókat.


Az iroda kialakítás során a megrendelő és kivitelezők közösen azt a célt tűzték ki, hogy funkcionálisan működő tereket ötvözzenek képzőművészek által létrehozott izgalmas és részletgazdag falfestményekkel, szobrokkal, kollázsokkal.


Az irodaház a 80-as években épült, előzőleg a MÁV szűk, szocreál irodái sorakoztak egymás mellett. A belső falak eltávolítása és az álmennyezet részleges elbontása után olyan belső tereket alkottunk, amelyben az indusztriális, valamint a természetből kölcsönzött motívumok és anyagok egysége harmóniában erősítik egymást.


A belsőtereken dolgozó művészek a természetet tartják a legjobb formavilágnak. A dekorációban visszaköszönő motívumok, a nyers fa burkolatok és tartó oszlopok használata természet illúzióját illetve a szabadság és a könnyed létezés érzetét kelti.


Fontos szempont volt, hogy aki az irodában van, ne azt érezze, hogy ez egy munkahely, hanem, hogy egy kreatív környezet, ahol jó lenni. Hisszük, aki jól érzi magát, az jobban teljesít a munkában.