A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Molnár&Bányai Cégcsoport

Projekt adatok

Cím: 9022 Győr Liszt Ferenc utca 35.
Dolgozók száma: 40
Átadás éve: 2016 Q4
Méret: 550 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Ternyák Éva - Té.arch Belsőépítészeti Stúdió

Leírás

A Molnár&Bányai cégcsoport alapítói 25 éve nyújtanak ügyfeleik részére a pénzügyek, a jog, az adózás és a számvitel területén hozzáadott értéket képviselő szolgáltásokat.

Filozófiájuk része, hogy ügyfeleik a megoldásokat egy helyen kapják meg, ezért a különféle szolgáltatásokat, cégcsoporton belül végzik az egyes szervezeti egységek : a könyvvizsgálati szolgáltatásokat ( Molnár és Bányai Könyvvizsgáló Kft.) , könyvvezetés, adóügyi szolgáltatás, munkaügy, bér és társadalombiztosítási ügyviteli szolgáltatásokat (Molnár és Bányai Gazdasági Tanácsadó Kft.), illetve a jogi tevékenységet, tanácsadást (dr Bányai Péter Ügyvédi Iroda).
Szakmai ismereteik és ágazati tapasztalataik révén az igényeknek megfelelő és testreszabott szolgáltatáscsomagokat állítanak össze. Helyi elérhetőségeik és kapcsolataik ügyfélközpontú szolgáltatást és a gyors megoldásokat biztosítanak.
Jelenleg három irodában ( Budapest, Győr, Mosonmagyaróvár) közel 80 munkatárs szakismeretével teszik lehetővé, hogy összetett, speciális szakmai kérdéseket is megoldjanak. Ügyfeleik között számos jelentős hazai, és nemzetközi háttérrel rendelkező cég található.
Középnagyságú tanácsadó cégként az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolat és a munkatársak személyes elkötelezettsége kiemelt érték a cégcsoport számára.

Az új győri székhely kialakításánál egy olyan megjelenésben mai hangvételű, elegáns, korszerű irodaegyüttes megvalósítását tűzték ki célul Győr belvárosában megvásárolt 2016-os befejezéssel épülő ingatlanukban, mely illeszkedik a cég filozófiájához, tevékenységi köréhez és emellett már kialakított arculatához. Fő szempont volt, hogy korszerű, és professzionális legyen, amellett, hogy a kollégák jó közérzetét munkavégzés közben kényelem, hatékonyság szempontjából a lehető legjobban szolgálja.