A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Town in the city - GE Kampusz a Váci Greensben

Projekt adatok

Cím: 1138 Budapest Bence utca 1
Dolgozók száma: 1000
Átadás éve: 2016 Q2
Méret: 10000 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Haworth Hungary Kft.

Belsőépítész:

TP Bennett

Projektmenedzsment:

Cushman & Wakefield

Kivitelezés:

Streamnet Kft

Leírás

A GE mára a világ egyik legsikeresebb digitális és ipari vállalata, mely jelenleg egy kulturális átalakuláson megy keresztül a a munkakörnyezet és munkakultúra alakításának tekintetében.

A magyarországi GE kampusz projekt legfontosabb céljaként azt tűztük ki, hogy inspiráló, a kreativitást és a kollaborációt támogató, a korszerű technológiákat integráló munkakörnyezet jöjjön létre, ahol a korszerű irodaterek mellett színvonalas szolgáltatásokkal növeljük az itt dolgozók elégedettségét.

Az irodaterekben a koncepció alapja a "C" épületben bevált "street" kocepció volt. Minden szinten egy tematizált közösségi térbe lépünk, melyet teapointnak nevezünk. A teapointok egyszerre teakonyhák, étkezők és találkozóterek, ahol az ember reggel felkap egy bögre kávét és találkozhat a kollégáival, mielőtt belefogna a munkába.

A kollaborció és a különböző stílusú egyéni és csoportos munkavégzés támogatása alapvető elvárások voltak, ezért változatos méretű és berendezésű kollab tereket és huddle roomokat és quiet roomokat alakítottunk ki.

A projekt csapat fontos célja volt a kampuszon működő minden üzletág bevonása a tervezésbe, annak érdekében, hogy a végeredmény minél jobban megfeleljen az itt dolgozók igényeiknek. A tervezés elején a koncepció alapjait kereső, és az előző épületek tanulságait összesítő rendszeres workshopokat tartottunk. GE előtérbe helyezte a munkatársak bevonását, és a design a kollégák inputjai alapján került fejlesztésre és véglegesítésre.

A B épület irodáival párhuzamosan elkészült egy 420 fős konferencia központ, egy 1440nm területű konditerem és készülőben van egy 200 fős étterem, és egy jól felszerelt orvosi központ is. Ezek a létesítmények fogják teljessé tenni a GE kampuszt, melyről méltán állíthatjuk, hogy város a városban.