A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



E.ON - V17

Projekt adatok

Cím: 1134 Budapest Váci út 17
Dolgozók száma: 550
Átadás éve: 2016 Q3
Méret: 11000 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Archdilex Stúdió

Irodabútoros:

Dowork, Hungaro-Rim 2010 Kft, Milliken - Decor Floor Kft., Neudoerfler

Projektmenedzsment:

CBRE

Kivitelezés:

ProInterier1 Kft., WING Zrt.

Leírás

A V17-nek keresztelt irodaház az E.ON igényei szerint, a legkorszerűbb építészeti és környezetvédelmi szabványok szerint épült. Az épület tetejére egy 54 db magas minőségű prémium napelem panelt tartalmazó, csaknem 14 kW fotovoltaikus teljesítményű napelemes rendszert telepítettek.Ennek a rendszernek köszönhetően, csökkenthetővé vált az épület hálózati energiafelhasználása.
Az E.ON fenntarthatósági szemléletéből adódóan nem csak saját tevékenységeinél igyekszik a zöld, modern, hatékony energia megoldásokat ajánlani és használni, hanem erre ösztönzi partnereit is. Ennek jegyében figyelemmel kísérte a cég, hogy az építkezés során a kivitelezők törekedjenek újrahasznosított anyagok használatára és a hulladék minimalizálására. Ez indokolta például a bontási betontörmelék alapként való újrafelhasználását. Tartózkodni kellett továbbá a beszállítóknak az ökológiai lábnyom szempontjából kirívó trópusi fafajták használatától, vagy más nagy környezetterhelésű anyagoktól. Ehhez a felhasznált építő- és berendezési anyagok transzparens életciklus-elemzését várták el.
Az E.ON irodáiban a megvilágítást melegebb színhőmérsékletű LED-es lámpatestek biztosítják, de nagy hangsúlyt kap a természetes fény is, mely a munkatársak munkakörülményeit jelentősen javítja. Az épületen belüli megvilágítást, benapozást és a hővédelmet passzív árnyékolási rendszerekkel is lehet befolyásolni, amivel jelentősen csökken az energiafelhasználás. Emellett a speciális multifunkcionális üvegfal homlokzat is nagyban hozzájárul a dolgozók jó közérzetéhez és az üzemeltetési költségek csökkentéséhez.Az elektromos autóval érkezők – munkatársak és vendégek egyaránt - az épület mélygarázsában elektromos gyorstöltő segítségével tölthetik fel járműveiket. A biciklivel közlekedők számára öltözők és zuhanyzók is rendelkezésre állnak, hogy minél több E.ON munkatárs tudjon csatlakozni a környezetkímélő munkába járáshoz.