A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Kinnarps House

Projekt adatok

Cím: 1133 Budapest Váci út 92
Dolgozók száma: 19
Átadás éve: 2016 Q3
Méret: 506 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Kinnarps Hungary Kft., Milliken - Decor Floor Kft.

Világítástechnika:

SOLINFO Lighting & Home

Projektmenedzsment:

Kinnarps Hungary Kft.

Tervező iroda:

LAB5 Építésziroda

Leírás

Mi történik akkor, ha Európa első számú irodabútoros cége átalakítja irodáját és nem csak az enteriőr változik, de egy teljesen új koncepció alapján kezdenek el dolgozni fűszerezve mindezt egy konferenciaközponttal?

Formabontót alkotni hazai pályán nem nehéz feladat, 3 funkciót egy térbe integrálni és aktivitás alapú munkavégzésre váltani már annál izgalmasabb kihívás. A közel 1300 m2-es területen ugyanis nem csak az irodánk és a bemutatótermünk működik, a hozzá tartozó konferenciaközpontba minden nap érkeznek vendégek különböző rendezvényekre, akik a szünetekben előszeretettel dolgoznak az erre kínálkozó szigeteken.

A belsőépítészeti koncepciót a LAB5 építészirodára bíztuk, akik a flexibilitást helyezték előtérbe, hiszen ezt nem csak ABW koncepciónk alapja, hanem a változó korok, változatos irodai munkavégzése, valamint a folyamatosan frissülő termékpaletta is megköveteli.

A flexibilisen alakítható bemutatótérben a gömbölyded tárgyaló és az élő növényekkel borított selymes rózsaszín konyha kapott központi helyet, melyek mind a nagy térnek is részei. Utóbbi önálló látványelemként is funkcionál, üde színfolt, ahol a munkatársak gyorsan meg
tudnak ebédelni, de egy ügyféllel is le lehet ide ülni.

Gömbölyű formák, kellemes színek, puha kárpitok, újrahasznosított, környezetbarát anyagok, élőnövények, mohafal jellemzik a teret. Mindez felruházva a választás szabadságával –ugyanis bárhonnan bármikor dolgozhatunk. Inspiráló tereket alkottunk, egyaránt vannak dedikált és szabadon elfoglalható munkaállomások, valamint kooperációt, koncentrációt és rekreációt biztosító terek, nyitott, flexibilis irodatér, otthonos tárgyaló.

Sokkal többről szól ez, mint hogy break-out zónákkal tarkítottuk az íróasztal-rengeteget. Magunkon is elvégeztük ugyanazt a komplex elemzést, amelyet ügyfeleink esetében szoktunk, figyelembe véve a kollégák igényeit. Az új környezet így nem öncélú designkoncepció lett, hanem egy a saját igényeinkre és munkafolyamatainkra optimalizált iroda.