A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

EATON Business Service Center

Projekt adatok

Cím: 1123 Budapest Nagyenyed u. 8-14.
Dolgozók száma: 400+
Átadás éve: 2017 Q2
Méret: 4090 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Bukosza Kristóf, Vajta Mónika

Irodabútoros:

Europa Design

Projektmenedzsment:

Cushman & Wakefield

Kivitelezés:

Gerflor - Decor Floor, Interface - ProInterier Kft., Palota-Gipsz Hungary Kft.

Leírás

"Egy derűs napon a munka is könnyebben megy"...ha a napsütést nem is tudjuk biztosítani, hogy a természetes fényből mindenkinek jusson az építészeknek (Dominique Perraultnak és Ekler Dezsőnek) is olyan célja volt, melyet mi is igyekeztünk megtartani. A több szakaszban kialakított irodát, olyan modulokra sikerült felosztanunk, mely a bővülés folyamatával sem igényelt utólagos funkcióváltást, és a létszámbővülést látszólag nem is mennyiségi, hanem minőségi bővítéssel követve.

Minden modulon belül a természetes megvilágítás, és a kültérrel való kapcsolat volt a legfőbb rendező elv. Így alakult ki a déli, parkosított területre néző szárny tágas, osztatlan irodatere, az északi, utcai homlokzat mögötti irodák, tárgyalók sora, és kerültek a belső udvar, - mint kommunikációs tér - köré azok a közösségi terek, melyeket bármely vállalat szívesen fordít a szomszédok, bérlők, látogatók felé. A bútorzat kiválasztásakor a legújabb munkaergonómiai elvárások és a funkció volt a két fő szempont, melyhez a burkolatok színei, mintái csak visszafogott háttérként szolgálnak, a belső udvar fénycsapdájának tükröződéseit bevetítve a legeldugottabb sarkokba is.