A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Mastercard

Projekt adatok

Cím: 1052 Budapest Deák Ferenc utca 3-5.
Dolgozók száma: 25
Átadás éve: 2016 Q4
Méret: 470 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Blue Business Interior Kft.

Belsőépítész:

DVM group - Belsőépítészet, NOLL77

Projektmenedzsment:

Cushman & Wakefield

Kivitelezés:

DVM group - Fitout, Gerflor - Decor Floor, Milliken - Decor Floor Kft.

Leírás

A Mastercard csapata 2016-ban teljes körű felújításon átesett Váci 1 ikonikus épületében talált új székhelyre. A Mastercard olyan belvárosi lokációt keresett, ami megfelelő közelséget biztosít a banki szektort képviselő ügyfelek eléréséhez. A 470 négyzetméteren kialakított irodát az épületen belül a harmadik emeleten találjuk. Ügyfélbejárata a különleges japánkerttel ötvözött pihenőrész mellett nyílik, ami meghatározza a szint fogadóterének alaphangulatát. Az üvegfalak, az átlátható platformok megnövelik a térérzetet és hozzájárulnak ahhoz, hogy kibontakozhasson az épületbelső karaktere, amely az irodába lépve is folytatódik.

Míg a Mastercard korábbi irodájára a munkatér klasszikusabb, elsősorban a tevékenységeket szem előtt tartó kialakítása volt jellemző, addig az új enteriőr víziójában fontos szerepet kapott a nemzetközi cég profiljához illeszkedő innovatív közeg megteremtése és a modern szellemiség hangsúlyozása is. A duális térelosztás – a különálló tárgyaló- és irodahelyiségek, valamint az egylégterű open office – a munkahelyi funkciókat követi, az egyéni belsőépítészeti megoldások és részletek pedig a cég arculatához illeszkedő szellemes, kreatív és bensőséges hangulatú közeget teremtenek, melynek kialakításában a dolgozók is részt vettek.

A bútorok kiválasztásában a kényelem és a funkcionalitás dominált, ugyanakkor minden helyiségnek sajátos karaktert és hangulatot kölcsönöztek – köszönhetően az egyedi “kódolásnak” és színválasztásnak. A kisebb alapterületű irodahelyiségek és a tárgyaló üvegfalait egy-egy zenei stílussal fémjelzett illusztráció díszíti – így került például 2Pac a Hip-Hop vagy Jackson a Pop szoba külső falára. A képregények világát idéző arcmások mellett egy-egy meghatározó színnel jelölték a helyiségeket, ami a padlószőnyeg geometrikus mintázatában is visszaköszön. A sárga és a piros jellemzően a szürke, zöld vagy a narancs árnyalataival együtt jelenik meg, így nem válik hivalkodóvá az arculati színek dominanciája.