A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Balasys IT Office

Projekt adatok

Cím: 1117 Budapest Alíz u. 4.
Dolgozók száma: 34
Átadás éve: 2017 Q3
Méret: 415 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Basic Collection, The Showroom

Növénydekoráció:

Decorum

Belsőépítész:

LEVEL UP Office Design

Világítástechnika:

Lumo Concept

Kivitelezés:

Amelis Fővéllalkozó Kft., DekoRatio Branding & Design Studio, GMB Stúdió Kft, Modulyss - Decor Floor Kft.

Fejlesztő:

GRT Group

:

Vivax Irodabútor

Leírás

"A 2000-ben alapított teljes egészében magyar tulajdonban lévő Balasys alapítása óta a hazai informatikai biztonsági piac meghatározó szereplője.
Korábbi székhelye a Balabit újbudai fejlesztőközpontjában volt, viszont mindkét vállalat dinamikus növekedése miatt szükség volt a költözésre. Ez számos területen nyitott új lehetőséget a cég további fejlődése érdekében.

Az elsődleges szempont az volt, hogy a két cég a lehető legközelebb maradjon egymáshoz az egyszerű együttműködés érdekében. A megfelelő ”A” kategóriás irodaház megtalálása komoly nehézséget jelentett a helyszín kiválasztásánál a kerületben jelentkező rendkívül korlátozott irodakapacitások miatt. A 30-35 főre tervezett 400-450 négyzetméteres irodaterület kiválasztása fél éves folyamat volt, melynek eredményeképpen az Office Garden III. idén ősszel átadott épületére esett a választás.

A cél egy átlagon felüli színvonalú iroda kialakítása volt, ami egyaránt alkalmas a cég ügyfeleinek méltó fogadására és teljesíti azokat az elvárásokat, melyeket manapság egy technológiai vállalatnak - mely az informatikai piacon szeretne munkatársakat toborozni - kell. A projekt sikerének a kulcsa a megfelelő tervező, projektvezető és kivitelező csapat megtalálása volt. A LEVEL UP Office Design csapata végezte a belsőépítészeti tervezési és projektmenedzsment feladatokat, a kivitelezésért pedig az Amelis Generálkivitelező felelt.

Fontos szempont volt, egy kiemelkedő front office terület, közösségi eseményeket lehetővé tevő konyha, étkező és terasz, közösségi munkaterületek, valamint három tevékenységi körben elkülönülő munkaterület kialakítása a szoftverfejlesztés, terméktámogatás és az üzleti tevékenységek számára.

Az októberben lezárult projekt eredményei közé tartozik, hogy egy kiemelkedő irodaterületet sikerült kialakítani, mely jelentős mértékben javította a munkatársak motivációját és kényelmét, tovább erősíti a vállalat pozitív megítélését mind az ügyfelek és partnerek, mind a potenciális munkatársak körében."