A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


H2O Budapest training & meeting studio

Projekt adatok

Cím: 1067 Budapest Eötvös utca 33
Dolgozók száma: 2-30
Átadás éve: 2017 Q2
Méret: 130 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Balogh Adrienn Beata

Leírás

Az iroda tulajdonosa két nagyvállalati felsővezető, akik munkájukból kifolyólag évek óta home office-ban dolgoztak és szükségük volt egy olyan térre, ami munkahelyként, tárgyalóként szolgálhat a mindennapokban. Sokan vannak hasonló helyzetben. A Budapesten elérhető közösségi irodák ötletesek, de berendezésükben vagy túl egyszerűek vagy összességében fiatalabb csoportokat céloztak meg és innen jött az exkluzív tér kialakításának ötlete. Ezt a gondolatot továbbfejlesztve felmerült az ötlet, hogy a teret tréningek, workshopok megtartására alkalmasan kell kialakítani, mert ezen terek biztosítása ma leginkább szállodákban történik. Belsőépítészünk megértette az igényeket és a cégnév alapján a víz köré építette a koncepciót.
A tervezés során sok forrásból merítettünk ihletet de a legfőbb cél a századfordulós budapesti bérház eredeti szépségének megőrzése volt. Ezt próbáltuk meg kombinálni modernebb, újragondolt elemekkel.
Stúdiónkban a terek kivitelezését egy cél vezérelte: egyedülálló, különleges élményt kívánunk nyújtani minden ügyfelünk számára. A tréning stúdió variálható elrendezést biztosít, hiszen a tér egybe nyitható és el is választható, az ügyfél igényeinek és az adott eseménynek megfelelően. Tárgyalótermünk tökéletes helyszíne lehet megbeszélések, kisebb létszámú workshopok számára. Fókusz szobáink alkalmasak egyéni munkavégzésre, telefonhívások, interjúk számára. A kistárgyalónk kiválóan alkalmas privát megbeszélések, interjúk, coaching és mentoring alkalmak megtartására és végül a kreatív sarok egy nyitott, mégis elkülönített tér mely kényelmes közegben biztosít lehetőséget ügyfeleink számára a kreatív gondolkodáshoz, ötleteléshez.
Minden teret igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a berendezés variálható legyen, a fal-és üvegfelületek írhatóak legyenek, a kivetítés több falon, szimultán is megtörténhessen.
A belső tér kialakítása nyugodt, elegáns és kifinomult környezetet biztosít tréningek, konferenciák, tárgyalások és szemináriumok megtartásához.