A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

OPL Attorneys

Projekt adatok

Cím: 1036 Budapest Perc 6
Dolgozók száma: 25
Átadás éve: 2017 Q1
Méret: 550 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Leírás

Loft irodánk merészen formabontó kialakításának kettős célja volt: (i) egyrészt magunknak és munkatársainknak szerettünk volna egy nem munkahelyszerű, sok idő eltöltését is megkönnyítő, stresszmentes és vidám környezetet teremteni, másrészt (ii) ügyfeleinknek és vendégeinknek akartuk ezzel is kifejezni, hogy a jogi és tanácsadói piacon mi vagyunk az a fiatal és újgenerációs dinamikus csapat, akik a nyugati világban az elmúlt években elindult gyökeres transzformáció kelet-közép-európai úttörői.
A 6 év alatt több fázisban közel 550 m2 alapterületűvé bővített irodánkat a gyorsan növekvő cégünk igényeinek megfelelően tavaly felújítottuk és műalkotásokkal díszítettük.
Az iroda alkalmas akár 80 fős szakmai, üzleti és kulturális rendezvények tartására is. Két nagyobb tárgyalónk van; az egyik hagyományos, a másikban pedig kanapék és babzsák fotelek oldják a légkört a kevésbé formális megbeszélések alatt. Az irodának van egyterű és cellázott része is. Az iroda minden egyes része más arcot mutat, mivel az adott hely jellegét az ott dolgozó munkatárs személyisége határozza meg. Kerékpárral érkező munkatársainknak zuhanyzót is kialakítottunk. Az újrahasznosításra és papírmentes működésre vonatkozó szabályaink, illetve az irodában található számos növény is jelzi, hogy törekszünk a környezettudatos működésre. A zongora, a csocsóasztal, a játékszoba, a box-sarok mellett számos olyan díszítőelem is látható, mint például posztmodern műalkotások, festmények, képregény-poszterek, antik bútorok és retro elektronikai eszközök. Vendégeinket Lali, az iroda fiatal vizslája üdvözli és okoz mindenkinek vidám perceket, miközben munkatársaink lazíthatnak a kanapén vagy a játékszobában, vagy akár szundíthatnak is egyet, ha arra hosszú munkanap során szükségük van.