A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Givaudan

Projekt adatok

Cím: 1138 Budapest Váci út 117-119
Dolgozók száma: -
Átadás éve: 2017 Q2
Méret: 5600 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Blue Business Interior Kft.

Belsőépítész:

MádiLáncos Studió Kft.

Világítástechnika:

Solinfo

Kivitelezés:

Streamnet Kft

Leírás

A világ vezető illat és aromaanyag gyártója, a svájci Givaudan a budapesti üzleti folyamatokat támogató központjának jelentős létszámú növelését tervezte. A megnövekedett létszámot a meglévő iroda nem tudta befogadni, így a vezetőség új iroda kialakítása mellett döntött, a Váci Greens B épületének két szintjén, összesen 5600 m2 területen. Az iroda belsőépítészeti tervezésével stúdiónkat bízta meg. A tervezési idő az iroda méretéhez képest rendkívül rövid, összesen 3 hónap volt – munkánkhoz jó alapot szolgáltatott a Blue Business Interiors által előzetesen készített munkahely stratégiai anyag.
Az iroda középpontját egy multifunkcionális közösségi tér - a work-café - alkotja, és a recepcióból nyílik. A munkatársak, vendégek itt kötetlenül tudnak találkozni – a tér és a változatos, ugyanakkor flexibilis bútorozás alkalmas egyeztetések, prezentációk, rendezvények fogadására.
Az egyterű irodaterekben egységesen a homlokzat mentén, a természetes megvilágítás közelében helyeztük el a bench rendszerű munkahelyeket. Az iroda traktus belsejében a kollaborációs terek kaptak helyet, változatos kialakításban. A kisebb-nagyobb zárt tárgyalók, fókusz szobák közé nyitott break-out és tárgyaló bútorokat, telefon fülkéket helyeztünk el. A zárt helyiségek így izgalmas, egymástól független tömegeket képeznek, ennek további hangsúlyt ad, hogy az irodaszárnyak közepén kinyitottuk az álmennyezetet, megnövelve a belmagasságot.
Dizájn szempontjából egyszerű, gyorsan és költséghatékonyan építhető megoldást kerestünk, ami a vállalat arculatát is magában hordozza: így kaptak a színek és a grafika kiemelt szerepet.
Az irodatraktus magját képző kollaborációs zónák épített és bútor elemei a Givaudan finom arculati színeit viselik. A színek épületszárnyanként változnak, ami segíti a tájékozódást és a munkacsoportok beazonosítását. A munkaállomások bútorai, burkolatai egységesen fekete –fehér– szürke színűek, racionális és visszafogott ellenpontjaként a nyüzsgő és színes kollaborációs zónáknak.