A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Neudoerfler Office Systems bemutatóterem

Projekt adatok

Cím: 1115 Budapest Bartók Béla út 105-113
Dolgozók száma: 6
Átadás éve: 2017 Q1
Méret: 316 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Neudoerfler Office Systems Kft.

Leírás

A többfunkciós, ergonomikus irodabútorok, valamint a munkahelyi térrendezés és hangszigetelés szakértőjeként ismert Neudoerfler 2017. január közepétől 300 négyzetméteren új bemutatótermet nyitott.

A tervezés során az osztrák anyavállalattal együttműködve a cég értékeit, a modern és megbízható minőséget és a kreatív tervezést reprezentáló és a Fertő tó nyugodt hangulatát ötvöző letisztult kialakítás mellett döntöttünk. Az irodatér egyszerűségének célja, hogy háttérként szolgáljon a sokszínű és formájú bemutatott bútorok sokaságának, hogy ügyfeleink élőben megnézhessék, kipróbálhassák a választott darabokat. Sőt, akár azonnal el is vihetik őket! Termékeinkkel igyekszünk mindig egy lépéssel a piac előtt járni és nemcsak megálmodni, hanem el is készíteni a holnap irodabútorait. A megújult bemutatóterem előnyeiről az ide látogatók személyesen is meggyőződhetnek!

Portfóliónk, így egyben a bemutatóterem berendezésének összeállításánál arra törekedtünk, hogy minden olyan elemmel ki tudjuk ügyfeleinket szolgálni, melyre egy iroda kialakításánál szükség lehet: íróasztal, iratszekrény, személyi tároló, irodaszék, vendégszék, tárgyalóasztal, recepcióbútor, kanapé, fotel, fogas és sok további kiegészítő várja új gazdáját a régóta jól bevált és legújabb modelleink közül egyaránt.