A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


3M Iroda

Projekt adatok

Cím: 1117 Budapest Neumann János u. 1/E
Dolgozók száma: 76 munkaállomás
Átadás éve: 2014Q4
Méret: 1300 m²

Képek

Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Artconcept Kft.

Belsőépítész:

Artconcept Kft.

Projektmenedzsment:

Artconcept Kft.

Leírás

A 3M  a világ egyik legnagyobb gyártóbázisával rendelkező vállalata. Innovatív és ötletes termékek ezreit gyártják, és piacvezetők több területen is – az egészségügytől és közlekedésbiztonságtól kezdve az irodai termékeken át a csiszoló- és ragasztóanyagokig.A cég több mint 1 éves előkészület után, végül idén novemberében költözött új irodájába, mely az Infopark szívében fekszik egy A kategóriás irodaházban. Az komplexum egy több mint 1000 m2- es irodából, illetve egy hozzá tartozó 400 m2 –es showroom-ból áll, mely nyitva áll minden ügyfelük előtt, hogy megtekinthessék széles termékválasztékukat.A vezetőség számára nagyon fontos volt, hogy a dolgozók is részesei legyenek az új iroda kialakításának, így az előkészületi fázisban egy dolgozói kérdőív segítségével, felmérték a munkavállalók igényeit és a megfelelő fórumokat használva elmondhatták kívánságaikat és elképzeléseiket. A projekt megvalósításában és a design teljes körű kialakításában pedig az ArtConcept Kft.-re esett a választás, a projektvezető Lőrik Nikoletta és tervező Tőzsér Erika személyében. A végleges iroda tehát egy igazi csapatmunka eredménye lett.Az irodakialakítás során az volt a legfőbb szempont, hogy egy olyan élhető, fiatalos, lendületes teret alakítsunk ki, ahova örömmel jönnek dolgozni a munkavállalók nap, mint nap. Mindamellett, hogy szem előtt kellett tartani a cég egységes arculati megjelenését, nagyon fontos volt, hogy kialakítsunk olyan tereket, ahol napközben időt tudnak szakítani a munkavállalók egy kis pihenésre a relax szobában, ahol a függőágyakban a csillagos ég alatt regenerálódhatnak. Az informális meetingekhez pedig egy kávé elfogyasztása mellett tökéletes hely a coffee point. Flexibilis tárgyalók dinamikusan átalakíthatóak a különféle igényeknek megfelelően. Negyedévenként rendezendő tréningek során akár 80 főt is le tudnak ültetni, mivel az egyszerű mobilfal segítségével a tér egybenyitható.A 3M új irodája Európában egyedülálló referencia irodaként működik, hiszen a 3M széles termékkínálatában megtalálható számtalan belsőépítészeti design termék úgy, mint dekor üvegfólia, design fólia vagy az innovatív technológiával készült design lámpák. A tervezés során ezen elemek integrálása is szempont volt.A cég számára nagyon fontos a fennártható fejlődés is, ennek szellemében a recepción helyet kapott egy zöldfal, mely mind élettani, mind pedig esztétikai szempontból fontos az iroda kellemes atmoszférájának kialakításában.A design kialakítása mellett nagyon fontos volt, hogy az ergonómiai szempontokat is szem előtt tartsuk, túl azon, hogy a bútorok megfelelnek minden ergonómiai követelménynek és a munkaszékek szinkronmechanikával vannak felszerelve, a tervezés során nagy szerepet kapott a megfelelő fény, levegő, és az akusztikai szempontok figyelembe vétele is.