A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Republic Group

Projekt adatok

Cím: 1051 Budapest Vigyázó Ferenc u. 4.
Dolgozók száma: -
Átadás éve: 2017 Q2
Méret: -

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Europa Design

Belsőépítész:

Nikoletti Petra - Térkultúra

Projektmenedzsment:

Republic Group

Leírás

Egy reklámügynökségnél szükség van az elmélyült, kreatív munkát ösztönző nyugalmas terekre és az operatív szakaszba ért kampányok idő- és térbeli összefogását biztosító nyüzsgőbb részekre is. Az idén 20 éves Republic Group belvárosi főhadiszállásán a fentiek szem előtt tartásával vágtunk bele az irodabővítésbe az 1837-ben épült (180 éves!) klasszicista műemlékház első emeletén.

Célkitűzésünk fókuszába a  ̶  kreatív kollégáknak tervezett  ̶  „kreatív szárny” fejlesztését állítottuk. A munkára Nikoletti Petra enteriőr designert kértük fel az alábbi brieffel: „Az új térben a kreatív munka kényelmesen és inspiráló környezetben folyhasson, semmi ne akadályozza az akár többórás munkafolyamatokat. Nyújtson lehetőséget a nyitott terű csapatmunkára, kistárgyalós elkülönülésre és magányos alkotásra is.” Egyszerű ugye? Ehhez bónuszként járt a helyszín, a legszigorúbb megkötésekkel járó műemléképület-státusz.

Petra a rengeteg ülőmunkával járó irodai közeget vegyítette az extrémsportok világával. Első lépésként a 2-4 fős munkaállomások ergonomikus kialakítása történt meg egyedi gyártású asztalokkal, körülöttük Sitland és Wilkhahn székekkel. A statikus munka ellenpontjaként az asztalok között futó piros szőnyeges közlekedő részt egy mászófallal zárta le a tervező. A megtört, szabálytalan geometriájú felület valódi, használható fogásokkal készült falépítő szakember tervei alapján. Ez a sport minden izomcsoportot megmozgat, új értelmet ad az irodai nyújtózkodásnak. A sporteszköznek kommunikációs üzenete is van: irodánkban a szellemi munka mellett fizikai felfrissülésre is van mód. Megmászva a falat egy műfűvel borított galériarészbe jut az ember, ahol kötetlen környezetben tud pihenni, ötletelni, laptoppal dolgozni. A nyitott terek mellett szükségesnek tartottuk egy zárt helyiség kialakítását is. Így kapott helyet a galéria alatt az üvegfalakkal határolt „kreatív kuckó", ahol bátran megnézhetünk egy filmet a tv-n, de a közeg egy családias meeting-roomnak is megfelel.