A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Republic Group

Projekt adatok

Cím: 1051 Budapest Vigyázó Ferenc u. 4.
Dolgozók száma: -
Átadás éve: 2017 Q2
Méret: -

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Europa Design

Belsőépítész:

Nikoletti Petra - Térkultúra

Projektmenedzsment:

Republic Group

Leírás

Egy reklámügynökségnél szükség van az elmélyült, kreatív munkát ösztönző nyugalmas terekre és az operatív szakaszba ért kampányok idő- és térbeli összefogását biztosító nyüzsgőbb részekre is. Az idén 20 éves Republic Group belvárosi főhadiszállásán a fentiek szem előtt tartásával vágtunk bele az irodabővítésbe az 1837-ben épült (180 éves!) klasszicista műemlékház első emeletén.

Célkitűzésünk fókuszába a  ̶  kreatív kollégáknak tervezett  ̶  „kreatív szárny” fejlesztését állítottuk. A munkára Nikoletti Petra enteriőr designert kértük fel az alábbi brieffel: „Az új térben a kreatív munka kényelmesen és inspiráló környezetben folyhasson, semmi ne akadályozza az akár többórás munkafolyamatokat. Nyújtson lehetőséget a nyitott terű csapatmunkára, kistárgyalós elkülönülésre és magányos alkotásra is.” Egyszerű ugye? Ehhez bónuszként járt a helyszín, a legszigorúbb megkötésekkel járó műemléképület-státusz.

Petra a rengeteg ülőmunkával járó irodai közeget vegyítette az extrémsportok világával. Első lépésként a 2-4 fős munkaállomások ergonomikus kialakítása történt meg egyedi gyártású asztalokkal, körülöttük Sitland és Wilkhahn székekkel. A statikus munka ellenpontjaként az asztalok között futó piros szőnyeges közlekedő részt egy mászófallal zárta le a tervező. A megtört, szabálytalan geometriájú felület valódi, használható fogásokkal készült falépítő szakember tervei alapján. Ez a sport minden izomcsoportot megmozgat, új értelmet ad az irodai nyújtózkodásnak. A sporteszköznek kommunikációs üzenete is van: irodánkban a szellemi munka mellett fizikai felfrissülésre is van mód. Megmászva a falat egy műfűvel borított galériarészbe jut az ember, ahol kötetlen környezetben tud pihenni, ötletelni, laptoppal dolgozni. A nyitott terek mellett szükségesnek tartottuk egy zárt helyiség kialakítását is. Így kapott helyet a galéria alatt az üvegfalakkal határolt „kreatív kuckó", ahol bátran megnézhetünk egy filmet a tv-n, de a közeg egy családias meeting-roomnak is megfelel.