A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Diageo

Projekt adatok

Cím: 1132 Budapest Váci út 24-26
Dolgozók száma: 1000
Átadás éve: 2014Q1
Méret: 10100 m²

Képek

Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Blue Business Interior Kft.

Belsőépítész:

LAB5 architects

Grafikai design megoldások:

Béflex Zrt., Brunszkó László – NikonOne & Riez József - Hoek

Kivitelező:

Extruo88 Építőipari Tervező és Szolgáltató Kft.

Projektmenedzsment:

Jones Lang LaSalle Kft.

Leírás

A Diageo a világ vezető alkoholos italokat forgalmazó vállalata az égetett szeszek, sörök és borok szegmensében. Ezen forgalmazott márkák többet között a Johnnie Walker, Crown Royal, J&B, Buchanan’s, Windsor és Bushmills whisky, Smirnoff, Ciroc és Ketel One vodka, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray és Guinness.A Diageo Üzletviteli Szolgáltatások Kft. központja Budapesten, a Nyugati pályaudvar közelében a West End bevásárlóközpont szomszédságában kapott helyet, bérelt irodaterületen. A budapesti iroda 2002-ben nyitott először kis területet bérelve, kevesebb mint 100 kollégával. A helyszín kiválasztásakor fontos szempont volt a központi elhelyezkedés és könnyű megközelíthetőség - a Budapestről és az agglomerációból ingázó kollégák számára egyaránt. A létszám azóta 1000 fölöttire, a terület pedig 10.000 m2-re bővült: egy teljes irodablokk 7 emeleten és 2 további emelet a szomszédos blokkban. Az irodakialakítás során a funkcionalitáson túl az emberközpontúság volt a vezérelv: az egylégterű irodát nem csak a kötelező iroda-funkciós helyiségek tagolják, hanem minden emeleten van teakonyha, közösségi-beszélgető sarok, a munkaközi- és utáni rekreációt pedig a saját üzemeltetésű edzőterem, a frissen átalakított Bár, és a nemrég áthelyezett-bővített, modern ebédlő szolgálja. 18 hónappal ezelőtt egy új kezdeményezés indult, melynek célja az irodatérre vonatkozó belső igényekre hivatott reagálni: egy olyan irodakörnyezet kialakítása, mely közelebb visz minket a márkákhoz és azok vásárlóihoz, és ami tükrözi a vállalat mottóját: „Életigenlés minden nap, mindenhol”.  Fontos megjegyezni, hogy a budapesti iroda pénzügyi háttérműveleti funkciókat lát el a vállalaton belül, így ott nem folyik közvetlen értékesítési és marketing tevékenység. A cél megvalósításának eszközeként számos fejlesztési és átalakítási projektet hajtottunk végre, melyek eredményeként egy egyedülálló irodai közeget alakítottunk ki.