A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Emarsys iroda I. ütem

Projekt adatok

Cím: 1056 Budapest Kossuth Lajos utca 7-9
Dolgozók száma: 55
Átadás éve: 2014Q2
Méret: 690 m²

Képek

Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

MINUSPLUS Generáltervező Kft.

Kivitelező:

first facility Ingatlankezelő Kft., PD-Steel Hungary Kft.

Projektmenedzsment:

Officespotting

Leírás

Előzmények

Az Emarsys bővülésének kezdeti lépéseit olyan, a cég igényiet feltérképező interjú-sorozat és párbeszéd során fektettük le, ami a szervezeti célokon keresztül meghatározta a tervezési programot. Ebben olyan, az általános gyakorlattól eltérő új elemek is megjelentek, mint a teljes létszámra kialakított auditórium, a vele egy térben lévő bistro, a konferenciabeszélgetésekre alkalmas mini-tárgyalók (telefonfülkék) és a kerékpárral járók öltözői. A részletes program ismeretében az OfficeSpotting segítségével több irodateret is megnéztünk, a megfelelő helyek alaprajzaiba belepróbáltuk a tervezési programot, végül a teljes merítésre vetített összehasonlító elemzést végeztünk.

Az előkészítő tanulmányban lefektetett szervezeti céloknak megfelelő irodát a FirstSite irodaház teljes szintjét elfoglaló kiépítetlen területében találtuk meg.Koncepció

A cég magáról alkotott képe a létrehozott terméknek megfelelően high-tech, aminek építészeti megfelelőjét a magas minőségben és ezzel együtt a természettességben találtuk meg. A belső design-t így a cég színe (kék) és az irodaterek mind célszerűbb kialakítása mellett a faburkolatok megjelenése határozták meg. 

Ennek megfelelően a racionálisan kialakított irodaterek mellett fennmaradó részeken az oldalfalak párhuzamos kék sávja fogja közbe az érkezés terébe kerülő Y alaprajzú recepció-ruhatár-tároló fa bútorfalát és a merev középső mag felszabadult cikk-cakkozását.Projekt

Az Emarsys új irodája egy teljes szintet foglal el az irodaház Reáltanoda utcai szárnyában. A szint alaprajza viszonylag mély, de ezt szerencsésen oldják a bevilágítóudvarok. Az iroda geometriai középpontjában a lépcsőház magját körülölelő gumiburkolatos közösségi terek, recepció és közlekedő vannak. A nagy homlokzati üvegfelületeknél kaptak helyett a nyitott irodaterek. A két tűzfal mentén sorakoznak a zárt irodák és tárgyalók.

A geometrikus és logikus kialakítást a recepció és fogadótér elrendezése kavarja fel. Ide belépve rögtön látható az 50 fős auditórium lépcsője, amely egyben előadóterem, tárgyaló, alternatív munkahely, dél körül pedig étkező. A sok funkció eléri célját, egy folyamatosan élő tér került a szint fókuszába. A közlekedő terek teresedéseiben egyedi tervezésű magas asztalok körül lehet dolgozni, beszélgetni vagy lazább találkozókat megtartani. A lépcsőház magjára tapadva 3 telefonfülkét terveztünk, amelyek filc akusztikai burkolata segíti a jól használhatóságot: online tárgyalások és fókuszált egyéni munka helyszínei. A nyitott irodaterek és a tárgyalók visszafogott megjelenését oldja az egyedi tervezésű, textilművész bevonásával készített hangelnyelő panelek nagy száma.